Už od malička si z nás každý vymýšľal rôzne príbehy, situácie. Pozerali sme veľa rôznych rozprávok, hrali sme na princezné, rytierov, vojakov alebo doktorov. Boli sme starostlivé mamičky alebo odvážní bojovníci. Pamätám si na večeri, keď som zaspávala pri ockovom hlase, keď mi čítal rozprávky a ja som pila svoje kakao. Keď som podrástla začala som si knižky čítať sama. I teraz nie je večer kedy si neprečítam knihu. Dobrú, kvalitnú-FANTAZY!!

Teraz sme vyrástli a naše predstavy sa nám zdajú byť už detinské. Ale ja sama sa niekedy pristihnem ako snívam o tom že príde môj princ a vyslobodí ma. Napríklad keď mám také domáce väzenie . Mnohokrát túžim len tak sa vypariť. Predstavujem si mnohé iné situácie, ktoré nás robia šťastnými aspoň na okamih kým sme zasnení. Potom opäť tá realita. Myslím, že na tomto svete, každý po niečom túži, či už je to teenager alebo starý človek.

Myslím, že fantázia nás bude sprevádzať do nášho konca... Aj keď už nebude taká krásna ako za našeho detstva, plná príšeriek, strašidiel, víl a rozpávajúcich hračiek... Ale bude-realistickejšia až sa možno zmení na predvídavosť.

Nikdy však nesmieme zabudnúť na jedno: \"Nikdy nie sme dospelí natoľko, aby sme nemohli mať detské sny..

 Úvaha
Komentuj
 fotka
jimmycrow  7. 2. 2009 15:57
Myslím že vedia čo to je, len už to nepoužívajú tak často ako my.Je to iná generácia.Počítačová...
 fotka
jimmycrow  7. 2. 2009 15:58
Teda česť výnimkám
 fotka
mayo  7. 2. 2009 16:00
Mne funguje dostatocne... Lebo si viem predstavit tento clanok aj s mladešou
 fotka
simply_misha  7. 2. 2009 16:08
myslim si ze to nie je problem dneska... je jasne ze nejaky pubertiak sa neprizna k tomu, ze sa mu snivalo o princeznej na hrasku kazdy si pomysli: ved to je detinske! a nie je to tak len dnes, nasi rodicia to prezivali takisto... je to proste tak, ze deti si mozu dovolit snivat, my to vieme takisto dobre, len sa mozno za to hanbime...
 fotka
azizi  7. 2. 2009 18:03
No neviem ja milujem rozpravky, stale si nieco prestavujem, citam (aj fantasy , mam rada Vianoce, verim v nadprirodzeno...a myslim si ze je to uplne normalne
Napíš svoj komentár