1.septembra som nastupila na stednu skolu. Pomyslela som si HURA, konecne som vypadla zo zakladky. Hmm dnes si uvedomujem ako mi chyba.

Dostala som na skolu, kde su klebety na dennom poriadku, vzdy nove a cerstve. Obcas mam pocit, ze ich davaju vyhlasovat do skolskeho rozhlasu. Dokazu sa rozsirit za jeden cely den aby zajtra mohli byt nove.Vzdy sa ku mne dostali zaujimave veci o spoluziakoch, ktore ani kusok neboli pravda, boli vulgarne, hnusne a ponizujuce.

Nikdy som nebola tercom ohovarania a klebety sa ma nijako netykali, mala som totiz skvely kolektiv, v ktorom bol kazdy rovnako dobry, proste nemali sme si co zavidiet. Boli sme ukazkova trieda. No na mojej novej skole som dostala dobru facku!

Blizili sa imatrikulacie aa ako je zvykom kazdy rok ich robia tretiaci aa samozrejme su protivni. Ja som s kabu nemala ziadny problem tretiaci mi nevadili aa zacali byt ku mne aj celkom mili. Myslela som si, ze kabu mam vybavene a ziadne trapasy nebudu. Nakoniec som sa dopocula co sa o mne hovori na chodbach internatu a skole.

Boli to take kraviny ze som hrozne namyslena a rozmaznana. Nikdy som sa neodrazala alebo zamyslala nad nazormi inych, ale toto moze o mne tvrdit iba clovek co ma pozna uz nejaky cas a nie mesiac aa ani na mna v zivote neprehovoril. Nieze by to bol nejaky hrozny problem, ale to boli este slabe klebety!

Naozaj vo svete teraz vladne bulvar, klebety a ohovaranie???... Naco byt celebritou staci spravit primacky na nasu skolu. Nebudem sa cudovat ak v skolskom casopise zacnu vychadzat aj taketo clanky... Velmi ma to mrzi ked cloveka spoznavate len tak co o nom pocujete na chodbach... A este viac ma mrzi ze tymto zije dnesna generacia. Uz to nie je len o babkach z dediny... Nuz bojujme!!!

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
jimmycrow  7. 2. 2009 19:55
Veru tak už to nie je len o babkách...
 fotka
klidopido  8. 2. 2009 20:27
No... takto ťa znemožnia hocikde kde si aspoň mesiac pff... ešte síce nejsom na strednej a som zvedaví len mi bude hrozne ľúto za ZŠ, taký kolektív už nenájdem nikdy... klebety a bulvár v tom našom školskom časopise sa už píše kto s kým a tak... hoci to nie je ani pravda len žvásty... dokáže to nahnevať
 fotka
poppy1104  7. 8. 2009 20:52
no, ja mam ist od septembra na EGT v tisovci...takze som zvedava ake to bude.. ci to bude fakt take, ako si to opisala v tomto clanku... lebo ak hej, tak asi tam dlho nevydrzim.. je to tam fakt take hrozne?
Napíš svoj komentár