Zdravim vsetkych...par slov o Margitaku,ze ako bolo aby som sa nemusel furt opakovat Takze kde zacat(sakra toto je ako na slohu v skole)
Po perfektnych skusenstiach z minuleho roku sme sa rozhodli s Romanesom,ze aj tento rok sa na jeden den ulejeme z Rockshow a pojdeme kuknut tot kusok na Margitak.
Volako rozlepujem oci a trocha sa po piatkovej rockshow a bratovej vyplate davam do poriadku, mamina mi akurat ide zbantovat nejake kolace, sedim trocha za compom a pozeram busy do LV.Nic vhodne nejde,nevadi nasi nas zoberu , volam Romanesovi nech nakupia v Tescu co je potrebne a aj so Zajcevom nech pridu pri Liidl.Dzejna sa snazila dovolat, ze chce zuvacky ci co...aale co netreba jej,hlavne,ze DS mame.
Tak sme volako nasadali do auta,otec za korman(cestou sme sa dozvedeli nejake tie zazitky o citakovcoch) a uz sa vezeme,cestou predbiehame ten pekny,ale drahy vlacik co nas tam bral minuly rok(zle skusenosti).Tak sme volako dosli a kukame,ze je to tam volako pomenene oproti minulemu roku,roztahujeme moju deku(ta keby vedela rozpravat) sadame a hinti dvaja uz zarabaju strikyJ obajavuju sa nase dve sangrie Dzejna a Rachel uz tiez zrejme posilnene strikom( nezapru ze su z viniciarskehio kraja).Zacina hrat nejaka nezanama kapela nejake mango ci co.Moc sa mi to nelubilo,tak som len cakal ked to skonci,a kedy si pojdem trocha zapogovat na Slobodnu Europu. Roman a Zajic zatial stiahli DS.Na podium nastupila slobodka(radsej by som bral Konflikt alebo ZonuA) ale sak stari pani zahrali celkom dobre,po nich nastupil Ivan Mladek. Nehovorim,ze to bolo zle,ale to je skor hudba pre mojho otca.Po nej Zuzka Smatanka,jej koncert som prespal na deke a ostatni si kratili dlhu chvilku cakanim na IMT smile pri vycape.Potom som zazrel nejakych tych vrablecanov-setko gymplaci. Nstupilo IMT smile-na nich som sa najviac tesil.Zahrali fajnovo,najma tie starsie pesnicky boli super,sice v polovici koncertu prsat,mne to vsak voebc nevadilo-ved romantika,nie? Tak sme ruksaky nechali pod dazdnikmi a isli sme dancovat do techno stanu,neskor sa pocasie umudrilo tak sme sa znova vratili von.Roman vybavil dva hambace zadara,sice som nebol hladny ale sak zadara,nedas si?.Hral nejaky Tormentor a po nom stary dobry Hex.Dost blata bolo sledoval som hru co predvadzal Romanes,Dzejna a Rachel-islo o to poskakat si po nohach aby ich dotycny mal co najviac spinave. Po Hexe sme isli na pivko a strik(ja radsej to pivko kedze strik bol zo Sladkej case).Medzitym som este pocuval debatu Romana a bab o tom ci je spravny vyraz byt zagebreny alebo upiskany.A uz sme sa rozbehli a Paru,zahrali ppc,asi najlepsia kapela ten vecer,Lasky to vie roztocit...potom nastupil Lavagance,ale to uz som bol unaveny tak som ich ani nevnimal,a este taka pomala hudba na mna,skoro ako uspavanka.tak reku ideme sa najest,idem do stanku,ze si kupim hamburger,celkom dobre vyzeral na fotke,ale v skutocnosti vyzeral asi ako velky pagac.
Nevadi,isli sme potom si sadnut a jeden najebany fetak si pri nas sadol,ale radsej sme sa vzdialili.Isli sme do stanu kde jednemu typkovi padol telefon a roman mu ho podal,a uz aj boli pri bare a sosali.Potom sme este chvilku posedeli v techno stane a isli sme si lahnut.Deka dobre padlaJ.este sme chceli hrat hru hadaj na koho myslim,ale dostali sme sa len po Zinkyho a potom sme pospali.bolo nejako nad ranom asi pol stvrtej.O piatej som sa zobudil na nehoraznu zimu a zavolal domov,nech nas pridu zobrat.no to je asi zhruba secko.dobre bolo
zazvonil zvonec a rozpravke je koniec

 Blog
Komentuj
 fotka
majajaj  13. 8. 2007 14:26
ze pagac hahaha
 fotka
rachel  13. 8. 2007 15:09
jaaaaj bože jak fajnowo tam bolo

a tie moje upiskané alebo zagebrene topánky sa pomaly aj umývaju ..nemalo to tam chybu ! fajne si to napísal ...
 fotka
ikonka  13. 8. 2007 18:14
jak zle skusenosti s vlacikom?

ja nan spominam v dobrom
 fotka
dzejna  14. 8. 2007 12:36
no ale ja stale neviem co je sintovat ! iba ze nieco v zahrade, ale co to netusiiiim
 fotka
rachel  15. 8. 2007 15:51
inak ty si jaky znalec tychto nárečových slow, ved ten firhánok či čo to bola som ani ja newedela
 fotka
frxxx  23. 8. 2007 16:55
fajnovo bolo...pifo zadara nedas si? ...ale ten typek ozraty...co sa pri nas doteperil slusne si ujebal a odisiel bol fajnovy
 fotka
papo  26. 8. 2007 11:52
veduci...nebantuj
Napíš svoj komentár