Najlepší priatelia.
Čo si pod týmto pojmom pomyslíte? Nejakú osobu ktorej môžte povedať čokolvek či už je to veľké tajomstvo alebo nejaká zlá skúsenosť. Nikdy vás nezradia. Každy si ale predstavý niečo iné.

V mojom prípade si skôr predstavím svoje palce na rukách. Vážne, nerobím si srandu. Moji najlepší priatelia sú (teda okrem mňa ) moje palce na rukách. Prečo práve palce? NO tak skúste si predstaviť že vám obidva chýbajú. Ešte aj taká obyčajná činnosť ako utrieť si riť sa stane skoro nemožná alebo aspoň veeeľmi ťažká. A ani nehovorím ako by som hral xBox. Boha moj ved by ste ani poriadne nedokázali zdvihnúť pohár. Ak sa vám už to nezdá dosť hrozné pridám ďalšie príklady. Napríklad: keď hýbete myšou od počítača, čím si ju pridržiavate? Palcom. Ako otvárate šampón alebo mydlo keď sa sprchujete? No neviem jak vy ale ja palcom. Do mobilu taktiež ťukám palcom.

Kebyže nemáte prostredník tak to nie je taká hrozná strata (počkať zlý príklad prostredník používam často). Tak dajme tomu ukazovák tak by sa to dalo zvládnuť. Jeho funkciu zaskočia ďalšie tri prsty ale palec máte na jednej ruke len jeden.

Vážne nad tým pouvažujte. Nie sú aj vaše palce vaši najlepší priatelia?

 Blog
Komentuj
 fotka
madnesshouse  25. 7. 2011 21:37
a ja ? :/
 fotka
verbak  25. 7. 2011 21:38
@madnesshouse samozrejme že aj ty ale ta bez teba si dokažem utrieť prdel
 fotka
loollindussiq  26. 7. 2011 20:22
Napíš svoj komentár