No.... takze akoby som zacal... no mozno tak ze toto je moj uplne prvy blog... a fakt neviem co by som tam mal dat, teda co sa ocakava skorej odomna, ze tam dam .

Mam ale daku predstavu co by som chcel ... a vlastne to aj napisem... len sa dako do toho neviem pustit, teda skorj zacat... ale co ... tak snad to nebude az take zle.


Bolo 30. maja 2005 ... ano no .. to mi boli o tri roky menej nez teraz, ked to pisem, dolezite je ze to je pre mna den s velkym D... fakt je to tak, urcite to kazdy z vas pozna, vie kedy sa mu daco prihodilo, alebo odkedy sa mu zmenil zivot, niekomu sa zmenil lebo nasiel partnera svojich snov, niekto preto bo sa osamostatnil od rodicov .. a niekto preto lebo prestupil na inu skolu... – nieco podobne sa stalo mne.. akurat ja som na inu skolu prestupl do deviataku ... aale to nieje uplne to .... a okrem toho to ma od 30. maja daleko... no ... len tolko som chcel s tou skolo ze ona zacala na tom pracovat .. aby som sa zmenil.... nie preto ze bola cirkevna .. ale preto bo na konci roku som sa dopocul, ale uz samozrejme po polroku .. ze deviataci sa na konci deviateho rocnika ucia tancovat... TANEC ?!? .... ma skoro porazilo, ako niekde vnutri som vedel, ze je tio potebne.. ale tak , 15 rocny chalan .. ktory ma v hlave bud este pubertacku perverzitu, alebo chut hrat ine sporty... je to celkom pochopitelne.


No .. ale ja v povahe nemam sa niekde strapnit, hlavne nie tam kde ma vsetci poznaju... aj ked vsetci by sa to ucili .... ale ja som cchel vynikat.. mozno to je moja ja ani neviem aka vlastnost... ja chcem byt vzdy ten alpha samec... rad sa ukazem ze nieco viem .. ved preco nie ? no a tak sa zacalo moje posobenie v tanecnom sporte... Toho slavneho 30 maja .. som sa prihlasil do jedneho klubu, nastastie sa nachadzal tak 2-3 minuty od mojho domu... takze som to mal blizko.

Sestra tam tancovala .. ale ako som vtedy povedal je to homoseXualne... teda , aby sme sa rozumeli, fakt som mal len 15... no a bol som som sa tam par krat pozriet ... ale ani nie kvoli babam, ale skorej preto, bo ma matka dotlacila .. aby si tam zacal chodit aj ja .. ze sa mi to ziide a janeviem co ... kto by uz pocuval rodicov ?!?

No ale uvedomil som si, ze sa mi to ziide .. a ze samozrejme na to nabalim baby.. alebo mozno nie... kazdopadne som sa na konci roka chcel blisnut ... naozaj som moc moc chcel. A ked nieco clovek moc moc chce.. co ine mu ostava , ako t ospravit ?!? takze som tam zacal chodit, a prvy den ma to ohurilo, vedel som, ze som si vybral spravne .. videl som partiu ludi... sudrznych ... a pritom podobne ujetych ako ja a co bolo krasne nikoho som tam nepoznal, mohol som ist s cistmy stitom, bez predsudkov, alebo dakej averzie, ci dacoho podobneho. Kazdopadne aj ta hudba .. samozrejme samba .. ma vzali. Jednoducho som bol doma... teda drevo, som bol to ano a este k tomu hrbate, fakt, ze ano. Robila sa figura ... taka prekracovacia .. taka prechadzkova .. ono samba je celkovo taka , ze sa v nej postupuje a netancuje sa vela na mieste pre tych co vedia tancovat a amju daku predstavu o com hovorim robila sa figura botafogo. Nieje to nic tazke.. ale ja neviem, jednoducho mi t oneslo ...prisiel som domov... aj troska zniceny .. bo sa mi dake baby smiali.. ale sak co, kazdy dako zacne, nie ?

Domov som sa dovalil s otlakmi na nohach... ale mne to dako nevadilo... zobral som sestru a chcel strasne nech ma to nauci.. tak som s nou este asi hodinu trenoval .. ako verim, ze mi to trosku pomohlo.... ted aaspon vtedy... na dalsom treningu uz to bolo lepsie.. teda to botafogo... ale trener, sak preco nie, dal mi robit otocky ... a hned na to postupovu chodzu... ako ja neviem, mozem to tu vysvetlovat techniku jak sa t orobi, alebo ako to vyzera ... ale aj tak si to vacsina z vas nebude predstavovat, ci skusat no z toho som bol hotovy .. ja som nechapal co odomna chcu.... strasne som chcel, mozno uz som dostal blok, alebo co ... takze aj druhy trening to bolo take nahovado .. ale dajak sa t outrislo ku koncu hodiny ... sak trener pocital a my sme robili , teda tancovali ako pocital... aj ked ten tanec sa skorej podobal pochodu mentalne postihnutych na obed... vsetci sa kontroovali, ci nerobia chybu... vsetci t obrali dako moc vazne... som z nich nechapal... vzdy som si myslel ze to je dao prirodzene, ako ked vidite hriesny tanec, alebo hocijaky iny film kde sa len chytia a uz tancuju janeviem ako na profesionalnej urovni.. kazdy si povie, ze tak vediet tancovat.... ale to sada prirodzene s tym hrat az poznate dake pravidla, a techniky, co si mozte dovolit pri kazdom tanci.. a hlavne jeho charakter. VERTE mi nieje to vobec prirodzene .. najviac taky .. tanecnici vedia .. prtipohyb... t oje damy a pani vec .. to mozno ani nieje tazke spravit.. ale skorej si to uvedomit ... je to neskutocne tazke.. ale vdaka tomu ma tanec svih ... a nieje len o jednej polohe ale to sme o protipohyboch ani nechyrovali .. zas som odbocil


Pomaly na treningoch sme riesili zostavu ... viac menej .. som sa zaclenil do partie ... do partie ktora je ako sa vravi medzi tanecnikmi normalna... ale pre netanecnikov .. sme uchylaci, mozno je to tym ze clovek ked tancuje tak s partnerom si musia doverovat natolko aby vedeli co ten druhy spravi, a aby sa samozrejme neurazii ked niekto da ruku nizsie alebo vyssie .. bo to sa stava .. a mozte mi verit .. ze nie vzdy ide o erotogenne zony Clovek dostane facku z otocky ... a ani nevie za co ... partnekra sa dotoci .. a povie ze „jezis prepac“ ... ale samozrejme ... ked clovek tancuje dlhsie .. moze si viac dovolit s partnerkou, teda aby som to popisal spravne mame vacsinou spolocne satne .. a tie debaty vnutri fakt niekedy stoja za to
Viete co ?!? zazite si sami ... je to fajn


Zo samby sme pomaly presli na jive ... a kedze hmmm jive je o moc rychlejsi hm nastal zaujimavy problem... ja som nepocul hudbu... teda rytmus. Aj som poterboval aby mi trener pocital aj tak som zrychloval .. niezeby som nestihal .. ale som siel na dvojnasobok normalneho rytmu aha .. a hadajte s akou partnekou ? ... s tou co sa mi nazaciatku smiala... dobre nie ? akurt ona tancovala uz rok, ale hudbu nepocula moc ani tak vacsinou stacilo ze bola pekna a mila ... a to mi vtedy stacilo Pruser s hudbou prerastal az natolko ze som sa hanbil jak pes .. ked nas dal terenr samich tancovat pred vsetkymi... hmm no a .. ja newbiek hmm no ... bolo to nahovno, si priznajme hned

Prva vec co som spravil ked som prisiel domov .. oslovil som sestru (kedze nieleze tancovala, ale aj hrala na flautu... cize rytmus musela citit aj pocas spanku).oslovil som ju typom „Kitty , ides ma naucit pocuvat hudbu“ - HA co bol ale pruser, ja som doma ziadnu tanecnu muziku nemal... ako vacsina pubertiakov co sa vtedy snazili ist s davom som mal plny PC od Linkin Parku... to je len ramus... sami viete .. ale tak co .... co je to je .. terba sa naucit na vsetkom... faklt to trvalo asi dva dni kym som si uvdomil co mam pocuvat... ono horsie bolo na to tancovat.. bo akonahle sa pustila hudba som vedel, a akonahle som zacal tancovat (teda skorej sa o to pokusat) som zabudol vsetko, alebo somuz nepocul.. neviem .. proste to neslo... ale to bola len otazka treningu.. pracoval som na tom , na vsetkych pesnickach... od Natashi Bedingfield az po Pesnicky z Need For Speed fakt no .. a sksual so na ne kracat, neskor aj tancovat ... naberalo to , co som bol moc rad grady... zistil som ze v nasom pare som len JA ten pako co sa snazi... urobit pre hudbu daco, alebo skorej pre seba... moja draha partnerka hmm tej to boo jedno ... bolo t oan nejdost vidno ze tanec berie vazne asi ako piatkove ranajky... , ze si tam chodila len zatancovat a nie sa zlepsovat... cele leto som na sebe makal jak pako..

AHA .. a ten zaverecny tyzden vdaka ktoremu som zacal tancovat ..hehe no ... kedze moja draha partnerka chodila na tu istu skolu, ale na gymnazium  tak som bol proste za direktorom ci by sa to dalo .. a dalo... heh tak na nas cumeli ked sme pretancovali okolo ... ako super pocit velmi som sa citil dobre vtedy ...

- Pokracovanie bude pomaly sa na nom pracuje...

 Blog
Komentuj
 fotka
sajmonka  4. 11. 2007 12:46
jeeeeeeeeeeejoooooooooooooooooooo toe ake pekneeeeeeeee ale fakt... to priznie ze si bol v tom case drevo mile...
 fotka
sangria011  4. 11. 2007 15:01
hehe teda ja hudbu nepocujem doteraz
 fotka
1hunter1  8. 11. 2007 20:38
pekne pekne btw dobry blog
 fotka
lulqa  9. 12. 2007 18:57
ale je fajn, že aspoň snaha bola a fajn blog..
 fotka
mishelka89  29. 1. 2011 01:18
este ze ti to uz ide tak dobre
Napíš svoj komentár