Melanchólia 2010

Je čas napísať prví blog, netuším o čom bude, netuším kam ho nakoniec zaradím, proste píšem.

Henry Ford raz vraj povedal: "Ak myslíš, že sa ti niečo nepodarí, alebo si myslíš, že sa to podarí vždy to bude nakoniec pravda."

Mám pocit, že držať sa jeho citátu nebolo na škodu. Rok 2010 by som zhrnul ako seba-zožierací rok melanchólie čo na podiv vystriedalo už 8 dní radosti z úplných maličkostí. Zmena? Určite áno a obrovská! Vianočná facka od života a pohladenie od tetky smrťky ma nakoplo novou energiou a chuťou zmeniť svoj doterajší život.

Predpovede nového zlého roku 2011

Správy TV Markíza: "Astrológovia nám predpovedajú rok 2011 pri najlepšom taký ako ten predošlí ak nie horší!" ... áno, áno, áno tak prvé predsavzatie do roku 2011, končím s televíznymi novinami, ja chcem mať rok 2011 minimálne tak dobrý ako sa dobre začal a tak nech žije citát Henryho Forda aj v novom a lepšom roku 2011.

Šťastie čaká za rohom

Nikdy som neveril veciam tipu: "keď si budeš hovoriť, že to bude dobré skutočne to bude dobré" ... bola streda 5.1.2011 a ja som sa hrnul opakovať skúšku z Algoritmov minulý rok som tam šiel zmierený, že to nespravím. Tento rok som prišiel s tým že si vytiahnem otázku č.3 a spravím skúšku.

Každý bude mať na to svoj názor či to bolo optimizmom, alebo nie no každopádne počítač vylosoval pre mňa na skúške otázku č.3. Keď to číslo prečítal skúšajúci z obrazovky postavil som sa prišiel som k počítaču a znova som sa spýtal: "Koľko? ".

V ten deň som pochopil aké je optimistické myslenie dôležité a ako môžeme ovplivniť naše šťastie.

Všetko dobré v novom roku ... a ešte lepšie

Rozhodol som sa, že budem písať blogy, ak ste teda bez ujmi na zdraví prečítali tento blog do konca tak mi môžete písať pripomienky. Blog píšem aj kôli tomu aby som zlepšil svoju gramatiku a rýchlosť písania desiatimi prstami, tak v prípade, že má niekto chuť skúšať či znesiem kritiku na svoju gramatiku, áno znesiem a budem sa snažiť v budúcnosti vyvarovať sa chybám.

 Blog
Komentuj
 fotka
uniqueprivilegium  8. 1. 2011 12:02
Gramatika je v pohode, článok tiež ...asi taqýto zač.roku mám aj ja
 fotka
ucholak  8. 1. 2011 12:11
@uniqueprivilegium tak to ma teší ... ja už cítim v povetrí lepší rok
 fotka
uniqueprivilegium  8. 1. 2011 20:00
to dúfam aj ja
 fotka
zajko30  4. 2. 2011 02:50
s tým optimistickým myslením je to pravda.........filip
Napíš svoj komentár