Skoro každý deň v takýchto večerných hodinách ma akoby niečo podvedome núti vypísať sa. Neviem, možno som až príliš preplnená myšlienkami a toto je najlepšie riešenie ako sa ich zbaviť. Hlavou mi behá neskutočne veľa udalostí, ale tento článok chcem venovať len jednej- tej najhlavnejšej. Neviem, ťažko sa mi hľadajú slová, hlavne keď sa pozriem spätne a vidím, že už hrozne dlho neboli moje články také... bezstarostné. V poslednej dobe stále len niečo riešim, alebo analyzujem.
Nejdem tu ale 10 minút písať omáčkovité kecy bez toho aby ste pochopili podstatu. Asi bude najideálnejšie prejsť k môjmu "problému".
V mojom živote sa naskytla nová osoba, ktorú môžme prezatiaľ oslovovať jednoducho písmenom *T* Je ku mne strašne zlatý a milý. Je zábavný a cením si akú veľkú iniciatívu voči mne vynaložil, ale ide o to, že jednoducho mám pocit, že to berie až hrozne vážne a ja mu nechcem ublížiť. Keď mi hovoril ako veľmi sa teší na tú zajtrajšiu spoločnú pizzu, pripadala som si hrozne zvláštne. Neviem sa totiž vôbec orientovať v svojich citoch. Na jednu stranu ho mám rada, na druhú stranu som si tým nie istá a na tretiu sa obávam toho, že čo AK to vážne nemyslí a mne to len tak pripadá a opäť sa sklamem. Keď som túto tému riešila s kamoškou, tak mi odpovedala tým že nemám riešiť to či tým niekomu ublížim, keď mne samotnej už niekoľko *nemenovaných osôb* ublížilo a to samozrejme netrápilo nikoho. Má asi pravdu, aj keď to nejde. Pripadám si akoby sa vo mne od istej doby niečo zablokovalo a ja sa bojím ísť do nejakého vzťahu a riešiť ho. Neviem, hrozne sa obávam zajtrajška. Že sa niečo pokazí, že sa niečo udeje, že mi znovu povie, že mám pekné oči a ja nebudem vedieť ako sa zachovať, pretože neviem čo cítim. Že mi povie- neopusti ma. Mám v sebe neuveriteľný CHAOS. Dúfam, že až budem písať zajtra večer ďalší článok, všetky tieto moje pseudo obavy, budú naozaj len obavami a všetko dopadne nakoniec v pohode. Držte palce. Teraz mi neostáva nič iné, než len vypnúť, pustiť si milovaných Kooks a ľahnúť si do mojej mäkkej postele ♥ Nikuš.

 Denník
Komentuj
 fotka
lothusqa  20. 10. 2008 09:24
Držím palce...
 fotka
mshetfield  20. 10. 2008 10:32
ach , ja nápodobne
Napíš svoj komentár