Čauko bejbýs. V priebehu posledných pár dní mi dorazili veľmi milé správičky typu, ževraj píšem celkom zaujímavým spôsobom a preto by som mala písať častejšie. Vaše želanie mi je momentálne rozkazom, táákže idem na vec
Pred malou chvíľkou som opustila, aj keď so značnou nechuťou moje nesmierne obľúbené miesto, kde by som dnes dokázala pobudnúť ešte minimálne do pol jednej. Komu ešte nedošlo, hovorím o posteli Maximálne ma bolí hlava, ale niet sa čomu čudovať po včerajšej ekšn noci Pôvodne som mala ísť na Slávnosti len v sprievode kamošky, ale následne sme sa tam stretli s celou partičkou a už to išlo (ešte predtým sme pochopiteľne zbehali stánky a ja som si kúpila placky, ale to už odbočujem mimo témy)

Ehm.. takže potom sa konala veľmi neočakávane a neobvykle (irónia) veľká akcia s názvom- chlastačka Ale tak povedzte mi čo by ste vy robili, v obklopení toľkého chlastu a grilovaného jedla? Há? Medovina, pifčo, domáca a neviem aké všemožné alko a ja som mala potom z toho hrozne akčnú náladu, i keď podrobnosti si radšej nechám pre seba A to som človek, ktorý nikdy nikde nepije. Pobudli sme tam približne do jednej v noci, no a potom nasledovala šípka domov. Maximálne ma bolela a ešte aj bolí hlava, čiže prepáčte za tento článok, ktorý je písaný hrozne nudným spôsobom a asi nespĺňa vaše očakávania, ale jednoducho viac zo mňa v tejto chvíli vyžmýkať nejde. Žiadne angličtinoidné slová, ani nijaké neologizmy deti moje Každopádne aspoň nepíšem W namiesto V ako niektoré free-cool-in slečny a chlapci, čo je podľa môjho názoru nemálo stupidné.

Zhrniem to teda do bodov:
-tento článok píšem práve druhý krát v urýchlenej forme, pretože prvý krát som ho omylom celý zmazala. Bože, no nejeblo by vás?

-mám chuť na jahodový puding

-včerajšok= super ľudia, super zábava.. konečne vybočenie z mojích stereotypných prázdnin

-normálne som si včera roztrhla moje žlté legíny! Tss

Tak sa majtee a poslúchajte rodičov Vaša unavená Niky

 Záchod
Komentuj
 fotka
lola8  12. 7. 2008 12:45
ou jé .. mala si super.. a jahodový puding si chod urobit.. a potom chod spať..
 fotka
thekookslover  12. 7. 2008 13:09
Hej, bolo perfektne, ešte by som si to zopakovala
 fotka
kittynka  12. 7. 2008 14:27
No mne sa vzdy paci ako v blogu zacinas pisat a koncis

Jahodkovy puding? ja mam tortu



A samozrejme ze my rodicpv posluchame stale! ..
 fotka
kittynka  12. 7. 2008 14:27
*rodicov
 fotka
thekookslover  12. 7. 2008 15:45
Díky Kitty, to som rada, že sa tieto moje kecy aspoň niekomu pozdávajú Mňam, ja som mala tortu minulý týždeň ale ešte by som si dala
Napíš svoj komentár