Zdravím, už asi hodinu to v tomto našom Ditroite vyzerá na peknú búrku so všetkým čo je pre búrky príznačné. Tým mám na mysli hlavne blesky, záplavy, vyváľané stromy a vypnutý prúd... Nejdem byť ale samozrejme taká negativistická a zbytočne preháňať, pretože kebyže nám vypnú prúd, stova tu môžem sedieť a písať tieto infantilné výlevy. Dneskajšok by sa dal opísať slovom nuda. Celý deň som presedela v našom prudko luxusnom aute a počúvala muziku. Teraz ma začína bolieť hrdlo a ruku by som dala do ohňa, že to určite z tej shitnej klímy. To sa dá okomentovať jedine slovom OH MY GOSH! No čo poviete?

Momentálne tu len tak sedím, a ako sa tak dívam na tú úžasnú "bleskoidnú" scenériu za balkónovým oknom (ono existujú balkónové okná? tak ma popadá taká nejaká nostalgia. Neviem prečo, ale keď sú tu tie prázdniny, rekapitulujem si prázdniny predošlé, aneb Prázdky 2007.
Viete, pre mňa to boli prázdniny, ktoré sa mi za tieto posledné roky vryli do pamäti najviac, hlavne vďaka tým úžasným zážitkom, ale hlavne aj vďaka tomu, že som spoznala pár nových (alebo staro-nových ) ľudí na ktorých mi dodnes veľmi záleží. A hlavne tým ľuďom by som chcela venovať nasledujúce riadky, i keď to možno nebudú čítať.

-Zažila som najluxusnejšie večeri s mojou manželkou (teraz to znie asi trochu divne, ale nehľadajte v tom nič úchylné DD) a keď niekto povie Cyndi Lauper, Marilyn Monroe, Trashy videá, piči stáárs.. spomeniem si na teba Tery... díky za všetko... MT forever ♥

A.. ďalšou osobou, ktorá je v mojej hlave dodnes je *ON*. Viete radšej budem cenzurovať meno, keby nááhodou.. Ani si neviete predstaviť koľko som sa pre túto osobu vnútorne natrápila... Dodnes sa neviem zbaviť toho, aby som naňho nemyslela, ale jednoducho to nejde. Ja neviem... ja sa občas nevyznám sama vo sebe, ale teraz mám taký pocit, že by sa možno aj šlo zbaviť myšlienok o ňom. Skrátka, len ja proste akosi nechcem. Keď stretnete v svojom živote človeka, ktorý má rovnaké záujmy a máte si s ním čo povedať, a zdá sa vám úžasny po akejkoľvek stránke, je to fakt super. Je krásny pocit mať niekoho rád, ale ešte krajší keď vieš, že tá osoba cíti to isté. Aj napriek tomu verím, že to asi tak má byť, a preto sa budem snažiť veci zmeniť, pretože občas by sme mali o svoje ideály bojovať. Hlavne keď ich máme na dosah ruky.

Gratulujem, ak ste došli v tomto článku až sem... nebolo to nič záživné, ale proste som mala potrebu si zrekapitulovať určité veci a som tomu rada, lebo vždy keď sa takto "vypíšem" cítim sa potom o dosť lepšie. Sorry, ak ste čakali niečo iné, ale dnes nemám náladičku na pseudo srandičky v mojích článkoch.

 Denník
Komentuj
 fotka
antja  14. 7. 2008 11:13
pekny blog...a ten posledny odsek, ze kazdy ma bojovat o svoje idealy...ide to iba dovtedy, pokym nebude neskoro..
 fotka
sakul  14. 7. 2008 13:47
mne sa ani v poslednom čase nechce písat do blogov take niečo ako spomienky neviem prečo
 fotka
insanebutalive  12. 8. 2008 21:13
jedno mame spolocne-prazdniny 2007 znamenali vela ja pre mna...
Napíš svoj komentár