No konečne som ho aj videla ! Včera bol zrazu taký super deň , že sa to ani vajdriť nedá . Viete bola som lepiť môj street art a ja som sedela na múriku a čakala , kedy odídu ľudi a z ulice . Tak som si tam tak sedela a počúvala mp3 . Veď čo sa budem nudiť ?? A zrazu vidím neikto pri mne na bycikli , už som s azľakla , že je to Peťo . Avšak bola to moja naj kamka . Povedali sme si svoje a ja som ju informovla , že musím vylepiť môj street art . A tak navrhla: " teraz tu nie je veľa ľudí , urob to teraz " , aj ja soms a pustila do lepenia z jedného môjho obrázku a práve vo chvíli s páskou v ruke mi kamarátka hovorí : " ide nejaký chalan ! " a ja na to : " to je Peťo ! " A ako vždy som chytila záchvat smieechu , lebo som si myslela , že to bude práve on , kto ma načape ! Predstave si , ja tam sedím s páskou v ruke a nožnicami a on práve ide okolo ! To oblo teda vám poviem a tak sme sa odzdravili a pokračovala som v lepení . Nakoniec sa podarilo .
Rozhodli sme sa , že budem u kamošky spať . Na tom nebolo nči nezvyčajné , ale večer keď som si u nej veštila , či budem chodiť s Peťom vyšlo mi , že áno . Potom či sa ma to on spýta , či s ním chcem chodiť : áno .
A vyvrcholením toho dňa bolo ráno . keď som sa zobudila a zistila , že prší a ja pôjdem domov v žabkách boli mi to jedno a usmia som sa ďalej , lebo sa mi snívali 2 sny s Peťom . No už nič iné si priať nemôžem .
Ale najväčším potešením by bolo , keby , že už s ním chodím . No ja som to nevydržala a napísala som mu poštu tak uvidím, čo z toho vyplynie .
Zaujímavé na mne je , že furt len píšem aj tu na birdze ( aj keď sa to nezdá ) a ešte aj do môjho denníka no čo je to zo mňa ??

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár