Takže, je 4. január 2013, vonku prší, detiská v meste chľastajú, ja si sedím doma a mal by som sa učiť na skúšky a vybavovať si novú prácu, no namiesto toho som na mojom milovanom monitorovanom, podchytenom, komerčnom Fejsbúčiku a spoľahlivom Birdzíku - sledujem fotky (ako správny net-úchyl), komentujem statusy (od srdca - napr. "jj") a sledujem hodnotenie mojich blogov (pre pohladkanie môjho ega) a rozmýšľam, aký blog sem hodím dnes, keď už máme ten piatok... Pamätáte si na môj blog "Ranná stolica"? To je ešte nič, pripravte sa na poriadne veľkú hnedú búrku!

Isto všetci poznáte tie situácie, keď si musíte jednoducho - ako sa hovorí - skočiť na veľkú potrebu... Niektorí ľudia majú pohnútky, že sa s tým jednoducho podelia aj s ostatnými, tak slušne to oznámia následovnými spôsobmi:

-Ospravedlňte ma, musím ísť na toaletu.
-Hneď sa vrátim.

Alebo jednoduchšia forma:

-Idem sa vysrať, hneď som tu.
-Idem pokladať káble.
-Idem zničiť jazero.
-Idem porodiť černoška

atď.

Zadefinoval som viacero druhov vykonávania veľkej potreby, medzi moje najobľúbenejšie patrí tzv. "Záškodnícke sranie". Všetko prebehne tak, ako má prebehnúť, no ostatným, ktorí sem prídu po vás, to chcete trocha okoreniť a tak všetok toaletný papier nejakým spôsobom zneškodníte - roztrháte na kúsky, posplachujete, povyhadzujete atď. Verte mi, isto sa tomu potešia, keď na trón prídu na poslednú chvíľu a v záverečnej fáze zistia, že nemajú toaletný papier!

Ďalší špecifický druh je tzv. "Utopenec". Ak máte niekto radi utopence, snáď vás aj napadne, o čo sa jedná. Zoberte si VEĽKÉ (fakt veľké!!!!!) množstvo toaletného papiera, požmoľte ho a spláchnite. Procedúru opakujte postupne, kým na dne WC si všimnete, že papier začína odzadu jemne vytŕčať. Miesto činu opustíte a vášho následovníka čaká prekvapenie, keď zistí, že po spláchnutí sa stolica vráti naspäť. Jednoducho, utopenec!

Nesmiem zabudnúť ani na druh, ktorý som nazval "Detektív", tento druh je veľmi špecifický a svojský, hlavne pre milovníkov Hercula Poirota, Columba, no Monka nie. Budete potrebovať igelitové sáčky. Pri návšteve WC zoberte z každej kabínky toaletný papier, celú rolku a dajte ju do sáčku. Následne si vyberte kabínku s WC, kde všetky rolky zabalené v sáčkoch schováte do nádrže. Aby to bolo napínavejšie, nechajte v každej kabínke odkaz, ktorý si napíšete každý podľa seba. Nechajte tým chudákom hlavne aspoň nejaký kúsok WC papiera, na ktorom by tento odkaz mohol aj byť napísaný. Je to celkom zábavné, keď všetky kabínky budú obsadené.

Ďalšia metóda, ktorú aplikoval jeden môj známy a nedávno už konečne aj ja, sa volá "Giftgas". Názov hovorí za všetko. Ak mávate "voňavú" stolicu, tak je to akurát pre vás. Niektoré reštaurácie majú divne umiestnené WC, väčšinou sa dvere nachádzajú hneď pri stoloch a nebolo by to ono, keby ste to nevyužili. Klasicky sa ospravedlníte, prídete na WC, vykonáte, čo treba. Základ je použitý papier vyhodiť do iného WC a až tam ho spláchnuť, poprípade ho nechať v toalete. Nesplachujte, postavte sa, odíďte, dvere nechajte otvorené, vetračku odstavte (použite špáradlá), ruky si samozrejme umyjete a vchodové dvere na toalety nechajte otvorené. Počkajte pár sekúnd a ono to príde samo...

Dobrú chuť!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
greenbunny  4. 1. 2013 20:03
 fotka
sturmer  4. 1. 2013 20:04
@greenbunny poznám to, ale je to moc mejnstrím
 fotka
coleshepter  4. 1. 2013 20:55
idem porodiť černoška
Napíš svoj komentár