Všetci to isto poznáte - ráno vstanete a prvá zastávka je záchod. Aj u mňa je to tak. Jedno ráno som si privstal, aby som všetko stíhal, nakoľko 4:55 mi išiel autobus. Išiel som na WC, sadol som a začal som postupne tlačiť. Ako si tak tlačím, obyčajná veľká potreba sa zmenila na totálne prskolety - celé WC obstriekali hnedé fľaky a začal sa šíriť totálny smrad, ako keď skape húf mačiek v stodole a začal som sa nechutne potiť.

Po tvári mi stekali kvapky potu a prosil som všetkých svätých, aby mi odpustili moje hriechy pomohli mi vytlačiť to posraté hovno zo mňa von. Ten valec mal aspoň 17 cm a bol široký ako poldecák. Išlo to zo mňa von ťažko a moje oči vyzerali ako ping pongáče a zaťal som zuby, ako pri operačnom zákroku bez uspatia. Hovno nakoniec vypadlo von a mne sa uľavilo. Moju riť však oprskala záchodová voda okupovaná tým nechutným hovnom. Ako som tak utrel riť a postavil som sa, pocítil som, že ďalší démon sa pýta von. Sadol som si a tá špina nechcela ísť von. Čakal som ako sprostý a nič. Tak som sa teda osprchoval, obliekol a vyrazil do práce.

Ako tak robím a robím, asi tak hodinu pred prvou prestávkou som pocítil, že démon sa opäť zjaví a šprintoval som na hajzel ako Bolt. Tak tak som dobehol, stiahol som montérky a vyletelo to zo mňa von ako z húfnice. Opäť som zajebal celé WC, tentokrát v práci a nie doma. Doma by ma zavraždili. Strávil som tam asi iba 5 minút, no keď som pozrel na výsledok, bolo to horšie ako bitka o Verdun - celé WC zajebané od hovien a neviem čoho, no ja som bol konečne spokojný. Mal som pocit, že som konečne prázdny.

Ale hovno!!! Ako som dorazil o 19:00 domov, pocítil som potrebu, že démon mal zrejme nejakých skurvených potomkov! Sadol som na trón a nič!!! Skrátka nič!!! Začal som teda lúštiť lúštenky a začal som cítiť, že votrelec pomaly vylieza von a ja som nahodil slastný úsmev. Šplech. Šplech. A tak. Utrel som si riť, spláchol som - a nič! Hajzel sa upchal sračkami všetkého druhu!!! Zobral som teda WC kefu, začal pichať do misy, spláchol som, no stále nič. Zachoval som paniku a začal som do WC pichať čoraz viac a viac. Nakoniec sa mi to podarilo spláchnuť, no WC sa zaplnilo obsratou vodou! Ako nočná mora!!! Na tretí krát ostala voda čistá!

 Blog
Komentuj
 fotka
bludiacisvetom  28. 12. 2012 13:33
pobavilo neskutočne
 fotka
frano  28. 12. 2012 14:19
ak sa demon bude vracat castejsie odporucam exorcistu,najlepsie Fenolax..
 fotka
kosmiklove  28. 12. 2012 14:24
 fotka
vreskot000  28. 12. 2012 18:58
akoro som zomrel od smiechu
Napíš svoj komentár