Isto poznáte ten pocit, čo to je byť zaneprázdnený. Či už idete do školy a po škole máte veľa učenia, poprípade chodíte do práce od pondelka do piatku a je jedno, či pracujete 8, alebo 12 hodín. Každopádne, ak sa na to cítite, skočíte s partiou na pivo, alebo kofolu, hodíte reč, zabavíte sa, no ďalší deň musíte vstávať a veľa z nás nechce riskovať a preto večer nepijeme alkohol (niektorým to je však jedno, pod pojmom alkohol treba rozumieť tvrdý alkohol, nie pivo).



Potom však príde piatok a piatok večer veľa z nás vyráža do mesta a užívame si spolu s ním aj víkend. Veľa ľudí máva cez víkend rôzne aktivity, či už brigády, poprípade cez letné mesiace kúpalisko, záhrada, atď. Skrátka, rôzne aktivity. Ale! Veľa ľudí ostáva doma na svojich zadkoch a ich jediná aktivita je hranie MMO RPG, alebo len tak nečinne sedieť na zadku a ničnerobenie. Isto to poznáte - v sobotu vstanete, zapnete Fejsbrúk a zbadáte dosť veľa ľudí online. A ide sa na vec. Píšete jednému... druhému... použijete vetu "Nejdeš von?" a akej odpovede sa dočkáte? "Nemám čas, mám toho veľa" a poviete si "nič sa nedeje, skúsim dakoho iného". Postupne však zisťujete, že zrazu všetci nemajú čas. Online sú však celý deň a vtedy si poviete "JEBE VÁM???". Duchaplne strávený deň na internete, ničnerobenie a krytie sa frázou "mám toho veľa". Síce, sú aj prípady, keď ľudia chodia na FB a pod. cez mobil, čo sa stáva aj mne, že "som" celý deň na FB, no odpíšem až po pár hodinách.



Čo chcel básnik povedať? Človek jednoducho nemá čas, keď má nabitý program, nie, keď je vkuse online a stará sa o farmu a zvieratá na FB, poprípade prerába kaviarničku na nete, alebo zabíja Taurenov a Orkov a nemŕtvych vo World of Warcraft s paladinom lvl 80, resp. zneškodňuje bombu v Country-Strikeu a neviem čo ešte. Ja si čas nájdem vždy a ideálnejšia predstava je byť niekde vonku, než hniť a kysnúť na anuse (alebo faluse) a byť nečinný. Alebo, keď s tým človekom jednoducho nechcete ísť von, buďte aspoň kurva úprimný a nerobte taktické obchádzka zprava-zľava...

 Blog
Komentuj
 fotka
willbebetter  28. 12. 2012 12:28
aj ja som cely den cez mobil na FB, uprimne, neviem ako to mam vypnut



po druhe, napr. priatel je v robote a FB nemaju bloknuty tak tam je proste prihlaseny, robi si svoje a sem-tam odpisuje.



ani si neviem predstavit niekoho, koho jedinou naplnou dna by bolo FBookovanie.



kazdopadne, so zaverom suhlasim, ak niekto von nechce ist, mal by to dat jasne najavo, ojebavanie tiez nemam rada. ja skusim napisat tak 2x max 3x a ked sa stale vyhovara, tak uz sa viac neozvem.



aj ja mam svoj program a nie je toho malo, ale v zasade uznavam to, ze ked niekto chce niekoho pocut, zavola. ked ho chce vidiet, cas si najde. hoc aj o dvanastej v noci.



vsetko je to o prioritach a ja som pre priatelov momentalne ochotna urobit hodne vela, dlzim im to.
 fotka
sturmer  28. 12. 2012 22:44
@willbebetter čo tak skúsiť položku "Odhlásiť sa"? Nájdu sa aj ľudia, čo za tým tvrdnú celé dni.
 fotka
lenkaska1  3. 1. 2013 18:01
pravdaaaaaaa

Ja som tiež jeden z tých zaneprázdnených ľudí, ktorý je celý deň online.. ale cez mobil.. Neviem prečo ale stále ma ukazuje online! Preto si vypínam chat.. a stále ma to aj tak roztyľuje a ešte aj cez mobil chodím na fb

ale inak úplne súhlasím s týmto článkom
Napíš svoj komentár