Chcela by som sem napísať aj niečo pre moju fakt super kamarátku, lebo je človekom, ktorý si strašne zaslúži moju náklonnosť a vďačnosť..

Drobec ??? Odjakživa si videla, ako mi hrabe, čo robím, že mám nepriateľov a aj tak si mi verila a stála si pri mne.. Povedala si mi ,,Nerob" keď som niečo kazila a fakt to pomohlo.. Keď mi bolo hrozne, stačilo zdvihnúť telefón a už sme kvákali a mne sa uľavovalo...

Keď som nevedela, kým som, kde som, znova si bola pri mne.. Vždy keď plačem, poradíš mi tak, že sa začnem smiať.. Keď si videla, že mi niekto krivdí, alebo ubližuje, bila si sa za mňa.. Vždy si nájdeš čas na moje problémy, ale aj na moje super nálady a výbuchy smiechu..

Tešíš sa, keď som šťastná a keď som smutná, je ti to úprimne ľúto a vždy ma vypočuješ.. Konečne viem, že niekomu môžem dôverovať a keď sa mi zdá, že sa mi celý svet otočím chrbtom spomeniem si, že ešte mám svojho miláčika a teba.. A keď sa vyrozprávam tebe, pochopíš ma a vieš si vysvetliť moje niekedy fakt čudné správanie..

Keď ti radím, vypočuješ ma a si asi jediná, ktorá sa nad mojimi slovami aj zamyslí.. Viem, že mám tvoju dôveru a viem, že keď nemáme dohodnuté stretnutie a voláš, je ti blbo a vtedy som rada, že sa obraciaš na mňa..

Lebo je to krásny pocit, keď ti niekto dôveruje a vieš, že mu dokážeš pomôcť.. Super sa mi s tebou plače, keď ti je hrozne a keď je hrozne mne, viem kto moje slzy pochopí..

Konečne mám proste niekoho, kto mi je fakt blízky a komu som fakt blízka ja.. Si ako moja staršia (ale menšia) sestrička a ako môj živý denník...

Proste priateľstvo je super vec a hlavne keď má človek pri sebe spriaznenú dušu.. A ja mám teba.. a som rada, že si vždy voláme a že vieme o všetkých svojich starostiach a radostiach.. Je pekné vedieť, že je niekto, komu môžeš veriť a kto sa za teba postaví aj keby ho to malo stáť rozum..

Ďakujem moja za všetko.. A hlavne za ten smiech po plači počas jedného rozhovoru.. Vážim si ťa veľmi.. Si môj anjelik..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár