Je to super pocit, mať ukončenú strednú, aj keď si to zatiaľ akosi neuvedomujem. Je to ale hlavne super pocit zmaturovať na samé jednotky, hlavne keď viem, že je to naozaj mojou zásluhou a vynaliezavosťou (ktorú som ani nevedela, že mám), keď mi niekto kladie otázky úplne odveci a dodrbáva ma v takej stresovej situácii.

Okrem toho, posledných pár týždňov mám zvýšené sebavedomie vďaka môjmu flirtovaciemu partnerovi, ktorý ma nezabudne pochváliť skoro každý deň. Pripadám si dosť sexi, ani som nevedela, že by niečo také mohlo medzi nami vzniknúť, keď sa už poznáme tak dlho a skoro vôbec sme sa nerozprávali. A teraz máme normálne medzi sebou sexuálne dusno (ako sa to hovorí vo filmoch a v časopisoch a tak)! Je to celkom fajn, mať niekoho takého, kto mi každý deň zdvíha sebavedomie pochvalami, lichôtkami, narážkami a dotykmi. Baví ma nosiť opätky a prechádzať sa okolo neho a sledovať ako sa na mňa pozerá.

Niekedy rozmýšľam, či to nejako dopadne, ako to ja mám vo zvyku. Predstavujem si, ako by sa to mohlo vyvíjať, ale nakoniec mi konečne došlo, že to naozaj netreba toľko analyzovať a vlastne sa to nemusí ani nikam pohnúť, lebo toto je dosť zábavné.

Posledné dva dni boli úplne super, aj napriek tomu, že som bola v strese, ale hlavne on mi pomohol to prekonať. A teraz sa idem vyspať a potom opiť.

 Blog
Komentuj
 fotka
burble  21. 5. 2013 18:21
no vidíš.
 fotka
soolvieza  21. 5. 2013 18:52
@burble tak ešte povedz, že sa dostanem na tú druhú školu a možno vyjde aj to
 fotka
burble  21. 5. 2013 18:55
jasné, dostaneš sa na tú druhú školu!
Napíš svoj komentár