Mám jednu takú susedu. Je fakt krásna.

Každý deň sa jej dívam do balkóna a dúfam, že ju aspoň na chvíľku uvidím. Dúfam, že príde zavesiť bielizeň, odstrihnúť mätu alebo poliať paradajky. Chcem vidieť jej vlasy stočené do drdola, aj keď je doma neupravená, je tak sexi.

Raz sa opaľovala hore bez a ja som pri nej zistil, že keď sa mi nejaká žena páči, reaguje na to aj môj penis, ale nechápal som prečo, veď on predsa oči nemá. No dlho som nad tým nerozmýšľal, chytil som ho do ruky a skúšal, čo všetko sa dá s ním robiť. Netrvalo dlho a zistil som, že je to asi najkrajší pocit v živote. Keď som ju náhodou celý deň nezahliadol na balkóne, ľahol som si do postele a aspoň som si ju pri ,,tom" predstavoval.

Pamätám si, že v jeden horúci letný deň prišla na balkón zavesiť opratú bielizeň. Bola zabalená v uteráku, asi vyšla zo sprchy, a mokré vlasy sa jej obtierali o chrbát. Keď sa načahovala, aby pripla tričko kolíkom, uterák sa jej zošmykol a ona zostala nahá. Stiahol som sa pod okno, akokeby spadol ten uterák mne, zahanbil som sa, ale potom som neodolal a pozrel som sa znova. Ona akokeby si to ani nevšimla. Otočila sa chrbtom, zavesila poslednú sukňu, zodvihla uterák a odkráčala dovnútra.

Keď som ju nevidel asi týždeň, uspokojoval som sa aspoň na podprsenkách a nohavičkách, ktoré mala zavesené na balkóne. Myslím, že bola vtedy na dovolenke, lebo keď som ju zas videl, na balkón vešala veľa uterákov a plaviek. Za ten týždeň, čo nebola doma, som poznal jej spodnú bielizeň do každého detailu. Najprv bola mokrá až z nej kvapkalo, potom sa veľmi rýchlo vyschla, pred búrkou začal fúkať silný vietor, ktorý ju pootáčal zo všetkých strán a keď prišla búrka, podprsenky vpredu boli úplne mokré. Dúfal som, že vietor pošle aspoň jeden kúsok ku mne, ale kolíky boli príliš majetnícke.

Pri nej som zistil, že ma vzrušuje, keď si žena strká niečo do úst. Bola to moja nová predstava, ked som si to robil. Keď raz vyšla na balkón poliať palmu, jedla banán a mne sa zas postavil. Dokonca ma vzrušovalo aj keď sedela s priateľkou na balkónovom kresle a fajčila. Nikdy som nikoho nevidel tak fajčiť. Tak pôžitkarsky. Dovtedy sa mi cigarety spájali s ujom, ktorý bol celý žltý, vráskavý, smradľavý a celkovo nechutný. Lenže ona si s chuťou poťahovala, špúlila pery, vyfúkla dym a slastne si olízla pery. Niekedy sa stalo, že si na balkón prišla čítať knihu a zobrala si nápoj so slamkou. Jej našpúlené pery boli jedna z najkrajších častí jej tela.

Je naozaj nádherná.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár