Dlho som snivala o chlapcovi milom peknom ktory by ma mal rad. Jedneho dna si presne taky zistil moj nik napisal mi ahoj uz dlhsie si ta vsimam. Nepokecas? No bola by som hlupa keby som mu vtedy neodpisala . No a takto sme si pisali 3 mesiace a ja som vobec nevedela kto je. Raz sme sa vsak stretli bo som ho pozvala venka aby som vedela kto je. BOl presne taky ako som si vysnivala. Hnede vlasy, hnede oci . Proste moj princ. V ten den sme spolu prekecali cele 4 hodiny.Citila som sa vtedy
ako popoluska ktora nasla svojho princa..Bolo mi s nim strasne super . No musela som vsak dost skoro odist kedze som mala ete nejake povinnosti. V ten den som vobec nevedela zaspat stale som myslela na neho na mojho princa. Vyhodu som mala v tom, ze uz som vedela kto je a ze bol z nasej skoly, a ze sme si pisali. ZO dna na den som ho mala radsej a radsej. Predstavovala som si ake pekne by to bolo keby sme boli opat spolu.Proste som sa donho zalubila. Dlho som nevydrzala dusit v sebe svoje pocity tak som napisala co citim. On mi vsak napisal, ze ma berie len ako super kamosku nic viac. Myslela som si, ze sa to po case ked ma lepsie spozna zmeni. To sa vsak nestalo, a tak som sa aspon tesila z toho , ze sme super kamosi. Az do toho osudneho dna . Bol vecer a ako vzdy opat som si pisala z mojim princom. Nejako uz anik neviem ako sme sa pochytili povedal mi, ze som pi...ja jemu, ze je namysleny kkt. A tak sme sa cely vecer hadali. Na dalsi den vecer som mu chcela poslat rp, ze ma to vsetko mrzi, ze nech mi prepaci. Tato rp mu vsak neprisla kedze si ma dal do nepriatelov. Prave vcera sice neviem kde som nabrala tu odvahu spravial som si 2 nik a napisala som mu rp v tomto zneni:caw pisem ti z 2 niku preto ze viem, ze na tej moj mi neopises . Chcem ti povedat len tolko ze ma to mrzi a sorry. Ty vies co a aj zaco. Nechcem o teba prist bo ta mam velmi rada ako kamarata si super.
Nemohli by sme zacat od znova ako kamosi?
NO a princova odpoved znela ze nie. bo si obycajana pi...nedala si mi za...domyslite si...
Tak takyto si ty nasi princi...

 Blog
Komentuj
 fotka
neway  2. 3. 2008 19:48
tak to je teda... hulvát.



a na živo ste sa nebavili? prečo sa vždy všetko rieši cez internet??
 fotka
dragonlife  2. 3. 2008 20:35
neway: lebo cez internet je to lahšie...



a važne si z neho nič nerob, a hlavne neoplati sa plakať pre takéhoto k****a
 fotka
tashira  2. 3. 2008 21:10
ci do piče...tak to je uz ina sila toto...
 fotka
johndensmore  1. 7. 2008 19:53
Ono je to asi tak... toto robí väčšina dievčat. Tých ktorý o nich skutočne stoja a dokázali by ich milovať z celého srdca berú ľahostajne, no tzv. krásavcov ktorý ich chcú len využiť na určitú vec začnu ospevovať. Výsledok je vždy rovnaký... smútok, nešťastie, sklamanie, stratené nádeje..
Napíš svoj komentár