Dobrá otázka.. prichádza? Nemenovaný slovenský interprét so svojou notoricky známou skladbou to vystihol skvele. Naozaj nám všetkým na gebule j*be. Teda... Pravdepodobne áno. Každý boží deň sa o tom presvedčujeme na každom kroku. Ráno, na obed, večer, na chodníkoch alebo na webe. Pseudo hodnoty ktoré sa na nás škeria z televízie, sex, drogy, neviazaná zábava a život na voľnej nohe. Sen všetkých odchovaných tínedžerov a flegmatických ľudí bez zmyslu pre plánovanie budúcnosti. Hľa, slovenský národ. Denne si kladiem otázky typu : ,,Čo ďalej? Kam spejem? Prečo sú všetci tak naviazaní na seba?" ... Vitajte vo svete, kde jeden praje druhému len sekeru do chrbta, dobrú ranu do rozkroku alebo spálenie vlasov. Brr.. Tu mám vychovávať svoje deti? Nie žeby som nejaké mal, len vravím.. Kradneme, viď blamáž MS 2011, spreneverujeme, klameme, nadávame, a predsa sa dokážeme pozrieť našim najbližším do očí. Čo ti j*be, čo ti j*be... ešte aj ten róm, čo sa mi ráno hrabal v "konve", na mňa začal nadávať, že som tam vysypal výkaly, čo som pozbieral po psovi na záhrade... Udám ho? veď predsa nemám svedomie. Ako ty, ako on, ako vy, ako oni, ako pani Máziková, alebo Šmajda, tvoja teta, môj ujo, či ako to ide... všetkým nám to.. Bože, opäť som nevraživý. A k tomu, vy za to nemôžte, len si práve ukájam svoje emocionálne potreby. Dajte mi facku, a ja vám vrátim 3. Keď stihnem. Ide o princíp.. Ľudia dnešnej doby aj dobré veci aplikujú na negatívne aktivity. Ježiš vravel: ,,Miluj svojho nepriateľa, ako svojho blížneho." Človek povedal: ,,Alkohol je môj nepriateľ...Hriech je môj nepriateľ, zlo je môj nepriateľ..bla bla bla je môj nepriateľ." A svedomie si zatiaľ píska melódiu _čo ti j*be_ ... Konáme ako konáme, len preto, lebo nemáme nikdy dosť. Konáme ako konáme, lebo ten hlas, hlas v nás ( všímajte ten rým. Ha! podľa vás trápne? tak demonštrujete tento článok. ) nám nedokáže určiť smer.. Tak si len pôjdeme, a budeme si spievať : " ja som fenomén, o o ... "

 Blog
Komentuj
 fotka
otvoreneokno  14. 5. 2011 22:28
Ono je to veľmi jasné, celkom milé, že niektorí ľudia ešte stále majú síl nad týmto filozofovať, hlavne pre to, že už len týmito úvahami zo seba robíme pokrytcov a serieme si do huby.



Ale veľmi sa mi páčilo použité slovo: "nevraživý", už som ho dlho nevidela použité.



 fotka
snorlax  14. 5. 2011 22:34
@otvoreneokno to áno, ale baví ma filozofovať o stupiditách, aj za tú cenu, že si seriem do huby. všetci sme iní, a predsa rovnakí. a hej hej..moja slovenčinárka by mala radosť
 fotka
otvoreneokno  14. 5. 2011 22:36
Tak filozofuj, nikto ti nestojí v ceste.

Veď aj tebe raz hádam dôjdu sily.
 fotka
otvoreneokno  14. 5. 2011 22:38
Alebo skôr si položme otázku, či svet niekedy svedomie mal.
 fotka
kiksauri  15. 5. 2011 21:02
prečo furt Šmajda?

..ale inak pravda
Napíš svoj komentár