Tak toto ma vážne naštvalo!!!
Raz večer sme boli s priateľkou vonku a boli sme hladný. Tak samozrejme prve čo ma napadlo bola pizza. A hneď sme vedľa jednej stáli, ale nikdy sme tam ešte neboli a tak sme nemohli tušiť čo za hnus tam "pečú"!!!
Vošli sme dnu, objednali sme si a o chvíľku nám priniesli pizzu, ktorú sme si objednali (aspoň to tak vyzeralo). S hladným výrazom sme sa do toho pustili. Po prvom zjedenom kúsku som sa už tak moc nadšene netváril a povedal som, že jedol som aj lepšiu pizzu, že tejto niečo chýba. No po ďalšom kúsku som už zistil čo tomu chýba...
Veď tá pizza bola skoro komplet surová, cesto nedopečené sa ešte lepilo na vidličku a malo hnusnú chuť! Aj keď som mal neuveriteľný hlad, tak tú pizzu som už fakt dojesť nemohol. Zjedol som ešte asi dva kúsky, ale to už fakt zo zúfalstva že som bol neuveriteľne hladný, ale tváril som sa pri tom ako keby jem najhnusnejšie jedlo na svete (a asi to aj tak bolo .
Zbytok som už dojesť nemohol, rýchlo som zaplatil a ešte rýchlejšie sme odtial odišli. Fuj bolo mi ešte horšie ako predtým, keď som bol hladný. A to som ešte za to aj zaplatil!!!
Nenávidím takýchto súkromníkov, ktorý si zmyslia, že si postavia pizzérku a vôbec nič nevedia o pečení pizze, o varení a vôbec o celej gastronómii! Bodaj by všetci takýto hajzli skrachovali!!!
Mala by sa o nich asi viac zaujímať inšpekcia, aj keď viem, že to neni nič príjemne, ale čo už, keď sa už aj takýto amatéri drbú do niečoho, o čom nemajú ani len štipku vedomostí.
Niekto si mysli, že keď má prachy má všetko, ale to je obrovský omyl...

The End

 Blog
Komentuj
 fotka
keco  18. 10. 2007 19:23
Ja by som ani nezaplatil
 fotka
adripaul  12. 11. 2007 23:07
No akooožee totoooo..mal si im hodiť reklamáciu..!! Ja reklamujem aj pojebaný nožík keď ném dôkladne umytý.. i keď zväčša netreba..ale aj tak..to čo totoo..!! A de to bolo..??..nech tam néjdem aj ja.. Inak dúfam, že to nebolo v LPV City..
 fotka
55lienka  14. 2. 2008 09:56
ja by som to dala ochutnat tomu kto to robil a povedala by som mu ze nech mi bud spravi novu a lepsie alebo nezaplatim
Napíš svoj komentár