Bulvár.Jedny ho zbožňujú, druhý nenávidia.
Ja patrím k tej druhej skupine.Absolútne nechápem ľudí čo to dokážu čítať.Neplnohodnotné správy väčšinou bez záruky, zámerne prifarbené v ktorých nesmú chýbať slovíčka typu: údajne, vraj, podla blízkeho zdroja, pravdepodobne atd. atd.

Neviem kto je horši, či spodina čo bulvárnu tlač píše, alebo tí , ktorý ju kupujú.

Všetko sa v ňom točí okolo celebritiek a tých ich škandálov.
Niaky herec sa poreže pri holení a uź je na titulke jeho fotka s nadpisom:
Škandál, Fero Ferovič sa pobil v bare (príklad).
A ľudia to hltajú, akoby to bola tutovka, akoby tým čo takéto noviny vydávajú nešlo o zisk, ale o to aby napísali čistú pravdu.
(Kurnik akurát som si zapálil filter .)

Podla mňa ľudia čo to kupujú, tým dávajú najavo svoje vlastné povahové črty, resp. sympatizujú s ľuďmi ktorý tieto charakterové vady majú:ohováranie, závisť, škodoradosť, lož, bezcitnosť.

Navyše autori bulvárnych plátkov mnohokrát vedome/nevedome ubližujú ľudom o ktorých píšu.

Záverečný verdikt: ak máte aspoň trocha rozumu, tak to nečítajte, nekupujte, nepodporujte.

Peace.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
orfea2  18. 3. 2009 21:17
peace poznam. moje slovo

aj ja bulvar neznasam a stale dookola ked vidim v obchode titulnu stranu napr s durianovou alebo pamelou andersonovou s holym ceckom tak sa snazim pochopit, preco to tych ludi vobec bavi citat!

ludia ako ludia. ludia ako my. media im zbytocne pripisuju nadpozemske vymozenosti a neviem co, niekedy aj na ukor ich sukromia. vobec im nezavidim. lutujem ich
 fotka
ewellyne  18. 3. 2009 21:33
nečítam, nekupujem, nepodporujem ! a súhlasím s tebou
 fotka
postelny_svab  19. 3. 2009 08:50
Nechápem nechápem ako si niekto môže kupovať každý deň Nový Č. napr..Však to už malo dávno skrachovať.Proste tam niekomu odfotia momentku a už droguje húli a pije.Nechutné ohováranie.Najlepšie ten text k fotkám ktorý očividne nemá pointu a autor si len ironicky uťahuje..a fakty sú niekde mimo.Je mi až na smiech.

Raz sa mi dostal do ruky časopis star bola tam madonna..odfotená ..a očividne fúkal silný vietor tak tam mala rozviate vlasy.A oni k tomu napísali "madonna a jej nový otrasný účes.Kto ťa na toto nahovoril?"
 fotka
armita  25. 3. 2009 21:06
Bulvárným časopisom sa vyhýbam ako sa len dá . Nemá zmysel čítať takéto kraviny . Škoda mojich očí, ja si ich šetrím na kvalitnejšie texty .
 fotka
porrast  25. 3. 2009 21:57
si ma riadne predbehol .. uz par dni rozmyslam prave o tomto napisat blog
 fotka
morbidustechnikus  25. 3. 2009 23:38
citujem: Neviem kto je horši, či spodina čo bulvárnu tlač píše, alebo tí , ktorý ju kupujú.



Kde som ja netusim.



Ja bulvarnu tlac si davam obcas ku kave ci caju v bare. Vatsinou uz ked vijdem von neviem co tam bolo ak tam nahodou nebola dajaka sprava typu opicka si nasla plysovu mamu, take spravy mi v hlave ostanu aspon tu hodinku.



Kupovat by som to nekupoval, podla mna skoda prachov. Ale stotoznujem sa s nazorom, ze co tam pisu su asi take pravdy, ako jedna babka povedala.
Napíš svoj komentár