a tak som to len kvoli tomu ze Vas mam rada nestiahla z netu a trapila sa s tym sama. Ale zdrobeliny a typicke Clichee odomna naozaj nechcite.. racej dostanem za 2




Je ráno.. Príroda sa prebúdza. Male kvetinky sa snažia zdvihnúť hlávky od zeme. Čakajú na Slnko, ktoré im daruje život. Nakoniec, všetko sa prebúdza. Prichádzajú nové mláďatá na svet. Nové rastliny, ktoré celú noc museli ostať spať. Celá príroda teraz príde obyčajnému človeku akási šťastnejšia. Pochmúrna noc už skončila. Začína ráno a s ním aj nový život. Mláďatá, ktoré sa učia zvládať život. Otvárajú oči a konečne vidia svet. Všetko zrazu naberá na farbách. Slnko sa ukáže nad horizontom ako spása, ukončenie jednej etapy. Ružová, červená, žltá. Všetko je zrazu krásne. Lenže čas beží ako blázon. A s časom beží aj život. Môj, tvoj, jeho, jej a dokonca aj ich. Mláďatá rastú učia a sa získavať potravu na prežitie .Včeličky kradnú med od nič netušiacich kvietkov. Ale tak to je v prírode. Je totižto čas obeda. Slnko páli ako na pravé poludnie a ľudia vychádzajú zo svojich príbytkov aby ich telá boli čoraz hnedšie a hnedšie. Cez obed je možné vidieť veľa ľudí vonku. Počasie je na to priam prispôsobené. Ľudia si užívajú odpoludnú pauzu a chodia na dovolenky, na kúpaliská, športovať alebo na rôzne festivali. Keď začne pršať je všetkým jasné čo sa blíži. Je tu večer. Slnko ktoré práve zapadá hádže tiene a tie vytvárajú všetky rôzne farby. Príroda sa pohráva s hnedou a oranžovou. Stromy postupne zhadzujú všetko lístie ktoré od rana nabrali. Zvieratká sa idu schovať. Mamy čítajú deťom rozprávočky na dobrú noc a všetko pomaly utícha. Prichádza noc. Mrazivá noc. Stromy už úplné zhodili všetky lístky. Biela pokrývka zahaľuje všetko čo cez deň hýrilo farbami. Vonku je tma. Svet osvetľujú len pouličné lampy a svetlá áut. Rastliny spia. Zvieratá spia. Všetci sa tešia na prichádzajúce ráno. Pár hodín sladkého spánku a ráno predsa len prichádza. Znova sa zopakuje ten stereotyp dna, ale komu to vadí?
Ráno. Každé normálne ráno sa človek prebudí a žije svoj život. Lenže čo ak nemyslím také obyčajné ráno jedného dňa, jedného týždňa, ale celého roka?.

 Blog
Komentuj
 fotka
zemina  16. 1. 2008 20:37
Prepac...v polovicke som to prestala citat
 fotka
matias1  17. 1. 2008 17:43
az tak zle to nieje?
 fotka
pedall  20. 1. 2008 17:46
stereotyp zabíja
 fotka
takzvany  22. 1. 2008 21:01
ked čítam nejakú knihu, podobné kvetnaté opisy prírody a pičovín vždy preskakujem

som rád že ja som nič podobné nechytil, lebo to by bol môj koniec
 fotka
zabeus  22. 1. 2008 22:38
You gonna be fucking kidding..
 fotka
socorro  5. 2. 2008 23:43
prepaaac, stacili mi prve tri vety... ja taketo debilne opisy proste nemooozem

inak ak niekto naaahodou cital harryho pottera sedmicku... nasiel tam vela podobneho ako je toto
 fotka
devilslim  2. 4. 2008 18:22
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej....a ocom to bolo ale pekne je to ale dlhe...ale zlate
Napíš svoj komentár