fotka
riaaa  26. 3. 2015 15:35
Vieš,lebo ono je to také prirodzené,že každá žena si praje neležať v kúte .Byť tou,s ktorou sa môžeš v meste držať za ruku ,pobozkať sa a nemusieť riešiť či vás niekto videl. Byť tou, čo pôjde s tebou na dovolenku....
hlava prešla, manták prejde, diamant ostane !!
len toľko a že stíískam ťa najviac ♥♥♥
 fotka
silanova  26. 3. 2015 16:08
@riaaa hmmm,neviem či niekedy prejde..lebo toto je tak iné ako pri hlave..,ale je čas žiť to čo je ,nie to čo bolo ani čo bude..a teraz je toto realita..
 fotka
surumielinen  26. 3. 2015 19:50
"Milujem obe, teba aj ju..." nepochopiteľné a nezabudnuteľné zároveň. A ten dotyčný robí všetko preto, aby si pri sebe udržal obe ženy a obe presviedčal, že "to je to, čo chce" ..a nakoniec.... sa rozhodne ostať úplne sám a ignorovať obe.
..hm, viac ako láska, túžba či fyzická príťažlivosť.. také to "niečo"... vraj ....moje druhé ja/spriaznená duša... a zrazu si ten človek to svoje druhé ja dokáže len tak vymazať zo svojho života a žiť si akoby nikdy nič nebolo... dlho sa s tým človek nedokáže zmieriť, ale... čas......ČAS dokáže zázraky a donúti človeka žiť život taký aký je, nie taký ako sme si ho predstavovali či aký/s kým sme ho chceli žiť.
Najhoršie je, keď toho človeka stretnete a ono sa to NIEČO vráti... a pritom s ním to ani trocha nepohne.. tá realita je krutá...
 fotka
ssnehulienka  26. 3. 2015 21:49
every.single.word.
 fotka
kushi  27. 3. 2015 15:10
@4
posielam virtualne objatie,nie si v tom sama
Napíš svoj komentár