Prave som citala jeden clanok. Hlavna tema bola, ze co a ako robit na prvom rande a kam ist. Osobne si myslim, ze na prvom rande je to uuuplne jedno, pretoze tam toho cloveka nejako extremne nespoznate. Mozno pridete na to, ze ked vam nahodou nezaplati v podniku tak je namysleny alebo nieco podobne, lenze ono to moze byt uplne inak a vy o tom neviete. Toho cloveka odpisete skor ako sa vam podari ho vobec trochu spoznat.

Neviem preco ale mam z rande velmi zmiesane pocity.
Pred tym prvym ste vzdy absolutne nervozny a neviete co so sebou. Proste ti otvorenejsi sa kazdeho pytaju co si maju obliect o com sa rozpravat a kam ist... Ti uzavretejsi sa to opytaju najlepsich priatelov a stresuju sa rovnako ako otvorenejsi i ked to mozno nedavaju tak najavo.
Pred samotnym aktom prveho stretnutia sa ludia zvyknu minimalne 300 hodin upravovat aby vyzerali co najlepsie a dalsich 30 000 stravia vyberanim toho spravneho oblecenia (stastie maju ti co to nerobia .

Ked sa konecne dostavia na miesto stretnutia, ruky maju cele spotene pripadne studene, absolutne stiahnuty zaludok a absolutne zabudli vsetky potencialne temy a repliky ktore si tyzden dopredu pripravovali za vseobecnej pomoci vsetkych okolo seba. Ludia nevedia co povedat, co robit a kam ist. Vtedy sa zvykne prejavit ich osobnost, ale to len na okamzik, kym sa im mozog aspon trocha znormalizuje a oni su schopni zapojit vsetky dostupne baliace techniky ktore poznaju. Nesli sem predsa len tak..
Povacsine pary zapadnu do nejakeho baru, pripadne kaviarne, hoci pozname aj takych , ktori si na prve rande vyberaju zaujimavejsie miesta (napr. utulok). Vyhodou tych inych miest je to, ze ak by sa nahodou nenalsi temy na rozhovor tak to zaujimave miesto vam ich poskytne dot vela. Kaviaren vam asi moc inspiracie neda, teda jedine ze by ste chceli komentovat ostatnych navstevnikov, co sa nie vzdy vyplaca, pretoze ten druhy vas humor nemusi zdy pochopit.
Rande nejako ur prebehne, ci bez trapnych chvil ticha alebo s nimi a vy sa konecne dostanete na autobus (pripadne do svojho auta), kde konecne zacnete dychat. Prva vec ktoru si na takychto "poznamenanaych" mozete vsimnut je priblbly usmev v pripade ze sa rande vydarilo alebo zadumany smutny vyraz, ked to nebolo zrovna to co ocakavali. Njaskor myslia na to, co povedali alebo urobili zle.No a pred vsetkymi co zdarne presli prvym rande, caka dalsia skuska. Rande c.2



Myslim ze sa v tomto vela z vas naslo a ak nahodou nie, tak som divna iba ja A hoci tento clanok nemal nejaky vysoko inteligetny zmysel, dufam ze aspon zabil cas tym co sa nudia ak uz nic ine

 Úvaha
Komentuj
 fotka
zuzanne112  24. 10. 2008 18:43
hm,podla mna je to super clanok.. haha,no az na to ze moe prve rande bolo dost o nicom,bo ked som prisla na miesto,zacinkal mi mobil a sms v nom,ze dotycny sa nemoze dostavit bo je havarka a trvalo by mu to 2hodiny..tak radsej sa zrusilo.. no jo no,1.rande preto na mna este asi furt caka...ale i tak,tie spotene ruky,stiahnuty zaludok a pod. mam aj inokedy,napr. ked som sama s chalanom kery sa mi paci a hladam mozne temy aby som ho zaujala.. no ne?
 fotka
zuzanne112  24. 10. 2008 18:44
sry za taky dlhy koment.. ale tie priznaky vlastne mame aj pred velkymi testami a pisomkami v skole.. hhaha
 fotka
siss  25. 10. 2008 14:26
no u mna to vobec nie je tak, že sa 300 či holko hodin upravujem abo si vyberám čo si obliecť...načo? treba byť prirodzeny...ani netreba premýšlať nad tým o čom sa budete baviť a pod...všetko pride samo..
Napíš svoj komentár