Mozno je nadpis tohto blogu mierne zmateny, ale rada ho vysvetlim. Po dlhsom case som prisla na to, ze byt neviditelnou pre vacsinu ludi nie je az take zle, ako by sa na prvy pohlad mozno zdalo..
V tomo clanku som sa snazila urobit nejaky zoznam vyhod, ktore neviditelnost prinasa...

Ked ste neviditelni pre vacsinu ludi vas zivot vyzera asi takto:

1. Ked rano vstanete po prebdenej noci, vobec to nevadi, pretoze vase kruhy pod ocami si nikto nevsimne..

2. Zuby si nemusite umyvat aj niekolko dni, pretoze tu zmenu farby nikto nezaznamena (smrad z ust asi ano, ale kedze ta nikto nevidi bude si mysliet ze to smrdi on sam a tak sa zacne castejsie umyvat - prospievas k zvysovaniu hygieny obyvatelstva)

3. Nemusis minat na drahe kozmeticke pripravky, pretoze nikto nevidi tvoje nenamalovane oci a hrozne vyrazky

4. Absolutne nikomu nevadi ked prides do skoly neskoro - ved si predsa nevidelny a tak si tvoj prichod ci odchod nikto ani len nevsimne

5. Ked sa ucitelia chystaju vyvolavat, nemusis mat obavy, v triede si ta urcite nevsimnu a ak najdu tvoje meno vo svojom notese nebudu vediet koho je, zacnu rozmyslat nad svojim psychickym zdravim a odidu zo skoly - prispievas k znizovaniu poctov imbecilnych zostarnutych ucitelov, ktori uz nie su schopni vyucby.

6. V skolskom bufete nemusite platit, pretoze bufetarka si bude mysliet ze si vasu bagetu pytal nejaky nevychovany priman a zabudol za nu zaplatit. Preto zacne kricat na orveho z tych malych urevanych deciek - Prispievas k ukludnovaniu nevychovanej mladeze

7. Ked sedis v autobuse, nikdy sa ti nestane ze sa k tebe postavi nejaka extremne inteligetna babka a velmi nahlas zacne viest rozhovor s inou extermne inteligecne vyspelou babkou o tom , aka je ta dnesna mladez nevychovana..

8. V obchode si mozete kradnut kolko chcete, pretoze ani predavacky ani kamery si to nevsimnu ( aj ked ja to nerobim pretoze je to absolutne nemoralne)

9. Ked mate neodolatelnu chut pobozkat nejakeho pekneho chalana co stoji tesne pri vas, mozete to v pohodicke urobit. Schyta to bud homosexualne vyzerajuci chlapec stojaci za vami, alebo sa vas idol otoci za najblizsou dlhonou krasnou blondinkou a zacne sa s nou vasnivo bozkavat.

10. Ked hrate karty, vzdy vyhrate, pretoze si nikto nevsimne ze podvadzate. Ina moznost je, ze nemate s kym hrat kedze ste neviditelni, no i to ma svoju vyhodu.. hrate sami so sebou a v tom pripade neexistuje moznost ze by ste prehrali



Dalsie body by mali pribudat postupne.. no i tak som si ista, ze par ludi by bolo rado neviditelnych uz po tychto 10 bodoch..

 Blog
Komentuj
 fotka
sangria011  22. 6. 2008 16:13
9-ty pod moze byt, ale ziadna dlhonoha blondynka!!! radsej taka malicky, s usmevoom od ucha k uchu...(A)
 fotka
anjelik4195  22. 6. 2008 19:19
juuj fajny blog
 fotka
twoangel  23. 6. 2008 19:57
tiger zase rozobera neviditelnost...

co ty s tym mas?
Napíš svoj komentár