Život nie je nič iné než len skúška .. stále a stále dokola .. stále to isté ..
Skúša nás, či obstojíme v rôznych životných situáciach .. či sa budeme radšej riadiť srdcom, alebo rozumom ..Skúša naše znalosti, našu logiku, mieru našej spoločenskosti .. mieru našej lásky .. schopnosť vernosti a dôvery .. Skúša, ako veľa toho vydržíme než sa dotkneme dna priepasti .. koľko dokážeme obetovať pre druhých .. aké veľké máme srdce .. Ako veľmi si vážime sami seba .. koľko rán a krvi za sebou zanecháme .. a naopak koľko kvetov vypestujeme .. Skúša nás, či odoláme pokušeniu ..alebo, či sa poddáme túžbe .. Skúša, či sme schopní udržať svoje emócie ..
Je jedno, ako veľmi sme až na dne .. je to predsa len skúška .. zaujíma ho len, ako dokážeme formulovať svoje otázky, z čoho najčastejšou otázkou je "PREČO?"..

Sedím tu a počúvam hudbu .. a pritom .. čo by som asi tak mohol robiť? Čo som len chcel dokázať? Prečo len som radšej nemlčal? .. prečo len som radšej neodmietol?!
Našiel som cestu ..myslel som si.. a to bola tá chyba ..lebo nebola správna!... a v tom jednom okamihu sa zmenilo všetko!! Menil by som všetko .. všetko, čo som povedal .. ale nemôžem. Radšej by som mal zmeniť, čo som urobil, ale ani to sa nedá!!! .. radšej sa asi uzavriem do seba .. raz v živote si pustím hudbu naplno, a po prvýkrát vo svojom živote sa pokúsim, aby mi všetko bolo jedno ...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
zalaskovany  26. 9. 2008 09:47
hm asi to spravím aj ja..
 fotka
shaolingirl  26. 9. 2008 11:05
Každá cesta je správna...lebo každá ťa dovedie tam, kam túžiš dôjsť...niektorá je kratšia, iná dlhšia, jedna pohodlná a na druhej na teba číhajú nebezpečenstvá, podlé zrady a kopance od života,...no záleží iba od teba ako sa k nej budeš stavať. Či budeš bojovať aj keď už strácaš aj posledné čiastočky nádeje alebo sa pri prvej prekážke vzdáš a zmieriš sa s prehrou. Život je majstrovské dielo, ktorého maliarom je každý sám... Tak to nevzdávaj a skús sa na to pozrieť z iného uhlu...
 fotka
sensor  26. 9. 2008 12:51
1,..naozaj??!...



2,..diky..skusim to..
 fotka
kolibriceq  26. 9. 2008 14:20
pekné
 fotka
lothusqa  27. 9. 2008 10:26
Cítim v tom hlbokú myšlienku..veľmi pekné....
Napíš svoj komentár