Chcem plakat ale nejde mi to...
Chcem dufat ze tam si, ale viem ze je to nemozne.. Aj tak ma to klamstvo ciastocne upokojuje.. No je mi zle pri pomysleni, ze sa teraz divas na toto... Prosim, sud ma nezne!

Je jedna vec co som ti slubila a jedna vec cim si ma preklial... Zdanlivo spolu nesuvisia, ale dobre si vedel, ze sa budu natolko ovplyvnovat, aby som trpela po cely zivot. Mam si odpykavat trest, alebo ta zradit a zit ? Ale ide zradit sameho seba ? Pred tebou neuteciem.. Hoc uz tak casto nemyslim, moja mysel (nie len ona) je tou dobou uz tak otupena... Ale nikdy sa s tym nebudem vediet zmierit.. Cely zivot na to budem mysliet, dazd mi ta bude pripominat.. A prsat nikdy neprestane. Az ked dopadne na Gaiu posledna kvapka, ja zomriem... A budem ta marne hladat. Marne k tebe prehovarat. Nebudes si ma pametat..

Bola som este male dieta... Viem, je to len hlupa vyhovorka, ale je to tak. Nespominam si jasne, kedy a akym sposobom si mi vstupil do zivota, pametam si len tie chvile, kedy sme spolu utekali z domova... Obaja sme boli veznami na retazi priviazany, len ty doslovne a ja obrazne... Nesmel si ma milovat, nesmela som ta pustat... Ale obaja sme zakazdym porusovali pravidla a potom hrdo stali so vztycenou hlavou ked nas bicovali.. Milujem tie chvile ked usadnem k tvojmu miestu, zavriem oci, nastavim tvar k slnku a vryjem ruky do zeme... Lebo tam kdesi ta odhodili... A napriek tomu ze si ma ucil nebat sa, nedokazala som ta zachranit... Nedokazem zachranit ani seba.. Ani uz nechcem.. A tys ma poslal sem pre nich ? Zblaznil si sa ?

Laskavy dazd pada nad nami...
-Preco je laskavy? Vacsina ludi nema rado ked prsi...-
Je to pretoze don mozem ukryt svoje slzy a nikto si nicoho nevsimne...
-Ale ved ty uz roky neplaces...-
O to ma to viac boli... Nedovoli mi ani ulavit si...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
midnight  1. 11. 2014 07:57
nemáš si odpykávať trest. máš si zaslúžiť odpustenie tým že budeš žiť.
 fotka
antifunebracka  15. 7. 2018 18:31
Netuším vôbec, o čom to bolo
Napíš svoj komentár