Je namýslené dievča ktoré sa rado fotí???? Ja si myslím ,že nie..! Poznám jedného chlapca,ktorý (že vraj) nemá rád namyslené dievčatá..A ked nahodu najde nejakej babe fotky kde sa nejak fotí z pozami..začne jej nadávat, urážat ju a presadzovat že je namyslená..Je to normalne..začne ju uražat ,že je škaredá, povie všetki nedostatky ,ktoré to dievča má..Pouraža ju vynadaním podobného tipu ako napr: chod do pip s tými fotkami, ale si škaredá a podobne.Je to vážne normalne...Podrážat niekomu sebavedomie?? takýmito hnusními nadávkami..A ešte kt omu blizkej osobe ,ktorá ho pozná velmi dlho??? Ako má to dievča zakročit,ked jej do oči take ničo povie??? Mala by mu dat šancu? a ked mu ich dala už vela.a má ho rada???

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
14michelle03  8. 3. 2009 18:02
jedlo slovo nato mam DEBIL !
 fotka
skippik  8. 3. 2009 19:49
no nevem, jak ho moze mat rada ked jej nadava?...ja by som take narazky len ignoroval, ale urcite by som tomu clovekovi nedal uz dalsiu sancu
 fotka
noregrets  8. 3. 2009 22:31
ale netreba to ani s tými fotkami preháňať lebo to fakt môže niekoho odrádzať a privádzať k názoru že dotyčná má až príliš veľké sebavedomie, pretože kto by si sám o sebe nemyslel že je pekný tak by sa ani rád nefotil... Ale samozrejme nemusí to byť vždy tak..
 fotka
jozef1990  23. 7. 2010 15:40
no ale tak toho človeka veľmi dobre poznáme a samozrejme určite si to dievča pri ňom muselo vytrpieť veľa tak by som ho poslal do pip..a dobre by som si rozmyslel či mu dám ešte šancu alebo nie.
Napíš svoj komentár