Hm, to asi robí to voľno. Týždeň robenia nič. Alebo ničoho? To znie divne. Všetko je divné. Už len to, že cez prázdniny nerobím NIČ!

Preplnené kúpaliská neznášam. Čiže padla najrozšírenejšia prázdninová činnosť. Čo je dobré na tom, že sa strčím do vody a stojím na mieste? Poprípade, v tom lepšom prípade som natlačená na svojich 12 cm a chytám slnečné lúče. Lenže to je nuda. Hm, väčšia ako sedieť za počítačom?

Len sa už dusím vo vlastnej šťave. Kamarátky bývajú ďaleko, aby sme niekam šli. Tak si píšeme. Zaujímavé. S niektorými. Niektoré ostatné sa zmenili. Od konca roka... Jo a ja len oslavujem, že ich nikdy neuvidím.

Jedna sa so mnou vždy bavila a vždy to bolo v pohode. Teraz ( z overených zdrojov) o mne šíri blbé výmysly. Neviem prečo. Ale aj tak ma to naštvalo. Lebo si našla iných kamarátov, a ja, čo som jej bola dobrá doteraz, som nič. Ochvíľu bude niečo potrebovať a zas bude fajn. Och, nenzášam to. To pozérstvo. Ale nezabránim tomu.

Ani písanie mi nepomáha. Kedysi som sa vypísala a bolo dobre. Lenže ja sa stáel cítim nepotrebná. Hm...

 Denník
Komentuj
 fotka
lothusqa  6. 7. 2008 15:32
Aj mne sa taq zmenili kamosky...a je to teda dost na howno, ked dojdes z dwojtyzdnowej dowolenky a stretnes sa s niekym uplne inym...s niekym koho nepoznas...a hladas swoju staru dobru kamaratku...kde je??
 fotka
johncorp18  6. 7. 2008 15:57
Bez na aerobik zdravo sa stravuj a uc sa na internete ako dosiahnut krasnu postavu toto nic nerobenie ti zdravie vrati ked budes starsia
 fotka
lola8  6. 7. 2008 16:24
si potrebná.. určite.. každý je potrebný .. len si musíš nájsť niečo čomu by si sa venovala.. a nemala pesimistické nepravdivé myšlienky..
 fotka
lola8  6. 7. 2008 16:25
ešte dodám..tie kamarátky..ved oni sa uvedomia.. a ak nie..tak ti za to nestoja..
 fotka
d170  6. 7. 2008 18:55
z kúpalísk mám podobný pocit, chcem si tam ísť hlavne zaplávať, ale to sa nedá, ked tam je hlava na hlave a len tak opaľovať sa mi nechce, preto chodím radšej na kúpalisko cez týždeň, nie cez víkend, ale doteraz bol dobrý čas len cez víkend, čo ma dosť štve
Napíš svoj komentár