Ja viem, je len apríl, čo sa Vianoc týka, minulosť je bližšia budúcnosti. Ale keď moje prianie je hodne špecifické a škriatkom dá zabrať, kým dosiahnu dokonalosti, tak radšej napíšem ten známy list Ježiškovi už teraz, aby mali dosť času.
Viete, pôvodne mal ten dopis vyzerať úplne inak... Mali v ňom byť všetky moje bláznivé prianie ako mať na deň penis alebo dostať kocku teflónu. Ale nakoniec som sa rozhodla, čisto egoisticky, že toto všetko a mnohé iné tentokrát oželiem (koniec koncov, o rok sú zase Vianoce, no nie?). A tak budem skromnejšia – chcem len jedno. Dokonalého chlapa.
No, možno to nie je až natoľko skromné ako si dovolujem tvrdiť, ale koniec koncov, je to len jedna „vec“, jeden darček. Ale skúšali ste už niekedy zohnať teflón? O tom ostatnom ani nehovorím...Čiže zhrnutie – moje prianie síce nie je najskromnejšie, no aj tak som sa uskromnila. A teraz už k samotnému listu...

Milý Ježiško,
Prepáč mi, že ťa zase po dlhej dobe otravujem. Viem, keď som mala 9 sľúbila som ti, že ak mi kúpiš Barbie, dám ti už pokoj. Ale v konečnom dôsledku si mi kúpil inú ako som chcela, tak snáď mám ešte nárok. A vrámci zachovania dobrých vzťahov by som mala pomlčať aj o ostatných darčekov, ktoré si stratil cestou.. Ale ok, ja už nevŕtam, fakt, budem dobrá ako sa to správne má a za celú tú dobrotu a poslušnosť len jedno prianie mám. Maličké (asi tak 175-180 cm), skromné (veď aj ja som skromná, nezniesla by som namysleného egoistu neschopného akceptovať moju dokonalosť)...chcem, vlastne si prajem, môjho vysnívaného dokonalého chlapa. A keďže po skúsenostiach s modrou Tatrovkou (áno, správne, modrá...nie červená, tuctová, aku mal každý druhý na sídlisku...) mám pochybnosti o tvojej jasnozrivosti a schopnosti čítať myšlienky, napíšem aspoň zopár základných bodov, aby si vedel pri komparze s určitosťou zistiť, ktorý že je to ten „pravý“. Samozrejme, vzhľad vynecháme, radšej k listu priložím obľúbeného Kena, aby si mal presnejšiu predstavu (len mu dorobíš dredy, zmeníš postavu, malá plastika tváre a menej umelej hmoty a je to presne ono). Dobre, takže aby to bolo jednoduchšie na pochopenie (predsalen si chlap), budeš to mať pekne bod po bode spísané, stčí odškrtávať.
1. ZMYSEL PRE HUMOR – áno, ja viem, to má každý druhý a každá druhá po tom túži. Je to otrepané, ale tak berme to prakticky. S mojou povahou treba hodne zmyslu pre humor, aby so mnou vydržal a nehneval sa kvôli každej menšej vylomenine (aj keď mi doteraz nie je jasné čo je zlé na nahom kúpaní sa pred prezidentským palácom). Okrem toho, napriek mojej dokonalosti mám aj ja občas náladu pod bodom mrazu (to viete, dokonalosť nie j len od nuly vyššie, ale aj nižšie) a potrebujem niekoho, kto vytvorí ksicht á la maturujúci Bzučo a ja sa budem zase cítiť super až na fakt, že budem pocikaná od smiechu.
2. UMELECKÉ NADANIE – nejdem byť priveľmi vyberavá, uskromním sa na nejakého amatérskeho fotografa, maliara, hudobníka, herca, spisovateľa alebo vzájomnú kombináciu vyššie vymenovaných. V krajnom prípade nech má aspoň pozitívny vzťak k umeniu ako takému, obzvlášť k tomu čo pácham ja (pre prípadne nejasnosti, aj keď tebe, akožto umenia neznalému môže prísť ako vrcholné veldielo čokolvek, ubezpečujem ťa, že AIDS, sifilis ani kvapavka nie su umeleckými dielami)
3. nemal by byť chodiacim MINDRÁKom – ok, ja viem, každý chlap má nejaký ten mindrák, bez toho by to nebolo ono. Ale netreba ich priveľa. Berme do úvahy, že mu ešte nejaké do budúcna prirobím ja. Ale ak by sa niekde z čista jasna našiel chlap, ktorý by nemal mindráky z veľmi inteligentnej, krásnej, sexy, milej, všeobecne nadanej a celkovo vzato absolútne dokonalej ženy, uvítam ho s rozkročenou náručou, ako vravia klasici.
4. dôležitá vec – mohol by vedieť POUŽÍVAŤ ÚSTA aj na iné ako robenie cucflekov (ale to by samozrejme mal vedieť tiež). Mal by mať SVOJ NÁZOR a vedieť ho adekvátne vyjadriť (čím nemyslím to vy viete čo, to oné, izé, no veď viete). Mám rada hádky o blbostiach, ktoré nie sú vážne a nejde v nich o nič iné ako o ukážku hŕstky logických argumentov a inteligencie oboch zúčastnených. Ale vyjadrovanie sa netýka len hádok. Mal by mi vedieť povedať, keď mu na mne niečo vadí, keď ho rozčulujem alebo mu robím prieky (nieže by mu t pomohlo, ale povedať by mi to mohol). Tiež by mi mal vedieť povedať čo má rád a čo odo mňa očakáva, povedať čo si myslí aj keď nemyslí. A hlavne by mal vedieť povedať, že ma má rád, že ma ľúbi (áno, aj to sa občas niektorým prihodí, ale pssst, nech sa o sebe nedozvedia ).
5. nemal by sa HANBIŤ keď sa to nežiada. Také milé červenanie sa, keď sme sami a ja mu pošepkám ikantné tajomstvo, to je fajn, dokonca sexy. Ale aby sa hanbil behať bosý pomeste a spievať z plných pľúc Ave Maria na charitatívnom koncerte No Name. Nemal by sa hanbiť dať mi pusu na verejnosti ani sa tváriť, že sa nepozerá za inými babami (no čo, veď aj ja sa za nimi pozerám).
6. mal by mať AKČNÝ RÁDIUS POSOBENIA , pod čím sa da rozumieť, že zvláda robiť viacero vecí naraz (áno, ver mi, aj muži to občas vedia, aj keď nebudem žiadať tak náročné veci ako sústredenie sa na koncert Čajkovského kým mu budem ocumlávať uššné lalôčky).
7. Mal by mať svoje ÚCHYLKY – veď aj ja mám svoje a keďže sa o ne nedelím, mal by mať pre istotu svoje. Pre inšpiráciu napríklad naháňanie a napodobovanie motýľov, vysadenosť na kvetinové vence. Mohol by milovať med a keď ho naštvem, nebude vrčať ale rovno kusne. Bude nosiť červené trenýrky a okusovať si nechty.
8. mal by byť môj (takže sa neopováž nechať si ho pre seba, keď ho nájdeš... som egoistická potvora a on bude môj môj môj)

Takže, drahý starký, snažila som sa napísať len tie najdôležitejšie veci a čo možno najviac to zostručniť, aby si toho nemal vela. Ak by predsalen vznikli nejaké nejasnosti, za žiadnych okolností sa nesnaž to riešiť ani trafiť správne riešenie. Povedzto svojej sekretárke, ona ma skontaktuje a všetko dohodneme ako má byť. Ak by sa z čista jasna našlo viacero vhodných kandidátov, nevyberaj medzi nimi. Pošli dotazník aj s fotkami a ja si buď rovno vyberiem, alebo ešte podaktorých pozvem na ústny pohovor.
Tak, to by bolo snáď aj všetko. Teším sa na Štedrý večer. A nezabudni si dať pripomienku na mobil, lebo ak dojdeš bez neho, nepomôže ti ani keď do tej svojej ploskačky dáš to najsamlepšie bylinkové pitie (ale keď už, tak lipový čajík...).
Aštar s tebou drahý a pozdravuj škriatkov, že im posielam božtek

 Blog
Komentuj
 fotka
kika-00  10. 4. 2007 21:32
to je dobrééééé .. držím ti palce, aby sa ti to aj splnilo
 fotka
krasnabestia  10. 4. 2007 21:33
joj zlate..hm, ja som si myslela zo zaciatku ze je to stiahnute odniekial..ciii ale ty mas teda presnu predstavu, az ma to desi...ale v tom smere, ze neviem ktora z nas je na tom lepsie...ty mas predsavu a ja mam chlapa
 fotka
pavolko13  10. 4. 2007 21:49
no tak toto bolo dlhe, ale o to kvalitnejsie...zaujimave ba dokonca vtipne

btw ja som ten ideal aj nechty si okusujem
 fotka
pavolko13  10. 4. 2007 21:56
hh uz sa tesim...neskor mi nadiktujes adresu
 fotka
shadowmaster  11. 4. 2007 03:14
...zabudla si pridať, to o tých mandarínkach, palacinkových orgyách a...no to si už nechám radšej pre seba...



...a ja som si myslel že mi tú Tatrovku ukradli, lebo som mal jediný na ulici modrú... disappointed:(
 fotka
wolwerin  11. 4. 2007 03:43
...nahá pred palácom? hm hm...chutné? :/
 fotka
luskacicka  11. 4. 2007 09:23
ua ale toto je uz jake zle ze vysnivany chlap... podla mna su chlapi uplne nahoda takze sa na to mozes akurat tak vy.rat
 fotka
emjey  11. 4. 2007 10:37
Aštar s tebou ...nemozem, z tohto tvoje prejavu...

Ja som prosil tez o dooknalu a dostal som ju ale ne od jeziska (asi)
10 
 fotka
3t.m.  11. 4. 2007 21:16
Heh, pekne, pekne



Dobrá šablóna, asi sa nechám inšpirovať a pošlem podobný list Ježiškovi, len s malým rozdielom... ja budem prosiť o dokonalú babu





Aštar s tebou!
11 
 fotka
matias1  21. 4. 2007 08:12
No ale na VIANOCE SA POTOM NECUDUJ Kdo tebe posiela taky tazky darcek
12 
 fotka
black_soul  22. 5. 2007 18:37
ja som tvoj dokonaly chlap ale nechty si nekusem a nenecham ta okusovat mi usne lalociky ROFL
13 
 fotka
the_raven  6. 6. 2007 11:58
Dúfam, že mi potom toho chlapáka predstavíš.
14 
 fotka
calwen  8. 6. 2007 11:57
cica uz aby dakto bol...lebo v okoli mam strasne vela nadrzanych ludi a zacina to byt otravne ...hlavne ked ja uz neotravujem ich Aštar s tebou, za tebou, pred tebou a po tvojej lavej strane..pravu musis zvladnut sama, oka? S pozdravom a prianim pekneho dna Zmrd Nr.1 P.S. Zmrd Nr. 2 ta asi zabije...a asi aj s mojou pomocou...no pekne pekne..akurat tie najhorsie tam musis dat...pekne...
15 
 fotka
ludmila  9. 1. 2008 20:30
oo pekneee



nasla si.chapem teda ze si pisala podakovanie...



z mojho pohladu jeziso nemal anjlahsiu ulohu

ale tak .. zvaldol ju teda, aj ked tho tovjho nepoznam , asi dobre



inak..asi daco take by som prijala tiez myslis ze ich anozaj nasiel viac ?? a .. poslal ti ten dotaznik??



lebo ak by na sklade este daky zostali, tak by som oprobovala
Napíš svoj komentár