Ležíš predo mnou, ticho, bez jediného pohybu. Vyzeráš tak krehko a zranitelne.
Okolo nás dohorievajú sviečky a vo vzduchu cítiť zbytok kadidla. Skláňam sa nad tebou a túžim ťa ešte aspoň raz poboskať.

Ešte aspoň raz objať.

Ešte aspoň raz pohladiť, nežne kusnúť, zašepkať do ucha milostné verše od Heineho.

Ešte aspoň raz sa s tebou milovať a cítiť tvoje vzrušené telo na tom mojom, sledovať ako sa ti zrýchľuje dych a hrudník nadvihuje v rytme mojich vzdychov. Vpíjať sa do teba stále viac a viac pri každom príraze tvojej panvy a potom navzájom splinúť, vtiecť jedne do druhého a sladko zaspať.

Ešte aspoň raz s tebou súťažiť kto z nás sa ráno skôr preberie, nachystá kávu a lievance a naplní vaňu horúcou vodou. Kto šokuje susedov a pôjde nahý vybrať poštu a kto to potom bude vysvetlovať policajtom. Kto bude mať posledné slovo a kto poslednú pusu. Kto bude variť večeru a koho seiál či film si pozrieme. Koho rodinu na sviatky pošleme dakam a koho rodine slušne povieme, že sme u tých druhých, zatial čo budeme doma leňošiť a užívať si jeden druhého.

Ešte aspoň raz s tebou malovať izbu a striekať sa pri tom farbou tak, že budeme farbnejší ako steny. Čvachtať sa spolu v deckom nafukovacom bazéniku po tvojej mladšej sestre, ktorý sme našli na povale. Sledovať ako otáčaš palacinky a nenápadne ti nastriekať šľahačku za golier. Ty by si mi to ako vždy oplatil roztopenou čokoládou.

Ešte aspoň raz s tebou triediť kávové zrná a vyjedať cez plot susedom jahody. Vymýšľať vlastné súhvezdia a kŕmiť oblakové zvieratká spoločnými snami. Dobíjať vzdušné zámky. Zdobiť s tebou veľkonočný stromček, piecť vianočného zajačika a hádať sa o baliacom papieri.

Ešte aspoň raz...

Došla tvoja mama a jemne ma chytila za plecia. Kňaz pomaly zavrel rakvu.
"Tak poď moja, odveziem ťa domov. No tak, neplač už, škoda tých horkých sĺz. Necháme ho v kľude odísť. Milovať občas znamená nechať odísť..."

 Blog
Komentuj
 fotka
lillah  20. 4. 2007 03:29
Taaaak toto bolo fuuuucking sad.....!!!! Ale to je zivot....
 fotka
romanka5  20. 4. 2007 08:28
waw...ale je to fakt ze pekne
 fotka
sarah_whiteflower  20. 4. 2007 09:13
A vieš, že ťa už zrejme poznám natoľko, že som si myslela, že to takto skončí? Cítila som to... je to nádherné Januľka... skoro mi pri tom vyhŕkla slzička, nádherný príbeh, proste sa to nedalo prečítať iba tak. Juj moja...=o(
 fotka
rumova_vila  20. 4. 2007 12:32
dakujem



sarinka ved pockaj, najblizsie to skonci happy endom, to budes pozerat ale najprv musim otocit zivot o 180 stupnov
 fotka
kyklop  10. 5. 2007 15:46
Toto je fakt dobre, mas talent.
 fotka
black_soul  22. 5. 2007 18:21
mrte citatelne a krasne:ˇ)
 fotka
ludmila  20. 7. 2007 00:10
ja.. nemam slov..



narozdiel od sarah ta asi nepoznam natolko ze osm vedela ako to skonci..



sokovala ma ten nahly smutny obray ktory sa mi vyjavil pred ocami vplyvom mojej fantazie...dusa mi zosmutnela ...



talent mas... a pysna mas byt tiez na co...
 fotka
bitchbn  29. 3. 2010 21:14
fúú..tak toto je dobréé..
Napíš svoj komentár