Viem , že sa vela ludí sa na mna ofučí , ale berte to milé dámy s rezervou.
Každá minca ma dve strany , je to čisto subjektivne a to je na tom to pekné

1. Vačšina žien ma nejasno v tom čo chcú, su nervózne keď od nich clovek chce vediet verdikt (rozhodnutie, nazor v nerozhodnosti), ak dosiahnu to čo "chceli", pocituju neistotu či je to to, čo naozaj chceli.

2. Pri ženách je v prevažnej väčšine ľahšie vybudovať si pertnerský vzťah od "piky", ako keby sa mal vyvinúť, ako nadstavba vzťahu kamarátskeho.

3. Ak hráte so ženou futbal, nevravte jej, aby spracovala loptu na prsia. Za prvé sa na vás divne pozrie, až urazene, za druhé Vám dá prednášku, že ju to bolí keď sa o to pokúša...

4. Ženy maju radi, keď je okolo nich veľa priatelov. To, že sa do nich polka zalúbi je vedlajšie, im to však vyhovuje. Su schopné mať viacej kamarátov, než muži kamaratiek, bez toho aby sa zalúbili.

5.žena ti nikdy nepovie nič priamo , čaká až na to prídete sami

6.ženy su radi dobívané

7.ženy radi glorifikuju pojem "ženskosti"

8.možeš jej skutkami dokazovať , ako ju neskonale miluješ , ale ked jej to nepovieš aspoň raz do týždňa , tak začne konšpirovat ...

9. Ženy často vidia racionálne fakty hovoriace "A", uvedomujú si ich, ale emócie hovoriace "B" ich prebijú, ženy potom trpia, ale dúfajú, že sa realita nejako vyvinie v prospech ich plánov načrtnutých emóciami.

10.Žena je schopná zo dňa na deň zabudnúť, že vás lúbila, ponúknuť vám v priebehu niekolkých dní priatelstvo, ktoré ak neprijmete, hlboko ju
sklamete.

11. Ak poviete niečo, čo sa dá pochopiť dvoma spôsobmi, z ktorých jeden je urážlivý, je absolutne jedno, že vy myslíte ten normálny...žene, je to úplne jedno. Ona pochopi ten druhý.

12.Ženy majú neuveritelnú schopnosť s nami manipulovat, aj keď je muž priam nasmrť urazeny... (toto je asi všeobecné pravidlo :o) )

13. Ženy vidia hlbší zmysel v sklopenej doske na záchode a vo vytláčaní zubnej pasty od spodu.

14. Ženy vedia robiť viac vecí naraz, ale synchronizácia vedenia vozidla s prevodovkou je mužská práca.

15. Ženy reagujú precitlivelo / príliš emocionálne vtedy, pokiaľ sa citia nedocenené, ignorované, neprávom obvinené, zúfalé apod. Takto by sa dalo menovať dlho. Všimnime si však spoločné kritérium týchto podmienok. Tvrdím, že ním je nedostatok citu z druhej strany, na čo je ženská psychika nastavená nadmierou emócií. Akoby kompenzácia. Zoberme do úvahy aj to, že muži jednajú niekedy neadekvátne chladne vzhľadom na svoje "racio", ktoré emócie v náročných situáciách odsúva na druhú koľaj (ajkeď dočasne, to je však na ďalšiu úvahu). To potvrdzuje číslo 28 aj 10 (oba body však zohľadňujú cítenie "von", nie dovnútra). Preto si zoberme, že precitlivelosť žien v konflikte s mužmi je spôsobená, vonkoncom však nie vždy, kolíziou vyššie popísaného. Preto často ako muži vnímame ženy ako precitlivené, skúsme však najprv pochopiť prečo skôr, ako jej povieme svoj racionálny pohľad.

Sú to osobné skúsenosti , "áno chlapov" z jedného nemenovaného fóra , ja som v podstate iba novodobí Dobšinský :o) tým nechem však povedať , že su to rozprávky.
Ostal ešte nejaký schopný materiál , takže v blizkej buducnosti vide aj druhy diel ženolexikológie :o)

 Úvaha
Komentuj
 fotka
azarie  7. 7. 2008 08:18
lol sice este nemam chalana, ale vacsina tu na mna sedi pekne si to vystihol
 fotka
gothicpoethic  7. 7. 2008 08:34
k 12. bodu- to len preto, lebo zväčša rezignujete a čakáte, kým to skončí... a ty by si to nevyužil?
 fotka
majlos  7. 7. 2008 08:49
Nadherne skopirovane...
 fotka
affroditta  7. 7. 2008 09:35
super, celkom si sa trafil...zvlast v 3.

PS: Preco by som sa mala ofucat? Vsak je to len vseobecne, na kazdu z nas plati ine.
 fotka
daraelle  7. 7. 2008 10:13
skláňam klobúk pred talentom zhromaždiť informácie a pútavo ich podať alebo inak povedané, ja som ťa zažila len tichého, občas zamračeného, občas usmievavého ale takýto písací talent...čo všetko sa tam v tej skusobni nenajde
 fotka
rmnb  7. 7. 2008 11:55
Ako som pisal je to len zozbierane z prispevkov na jednom nemenovanom fore , i ked su tam aj moje prispevky
 fotka
kavovar  5. 8. 2008 16:44
Asi by ste už mali prestať nás chápať ako iny živočíšny druh... Veď sme z jedneho "cesta"...
 fotka
mrshater  15. 10. 2008 21:51
ja som asi muz, lebo ani jedno z toho na mna nesedi
Napíš svoj komentár