Pamätáš si na tie časy,keď sme si plánovali budúcnosť a tešili sa na to,ako si splníme naše spoločné sny ? Na to ako sme si sľúbili,že budeme najlepšie kamarátky do smrti a ešte jeden deň? Naivné, že?

Boli sme malé decká,keď sme si mysleli,že vždy budeme spolu,že nás nikto nerozdelí,že bude to takéto navždy,len budeme staršie a zarábať peniaze a mať obrovské domy a neviem čo všetko... Toto si mohlo myslieť fakt len dieťa.

Teraz keď porovnám aké bolo naše kamarátstvo pred šiestimi rokmi a aké je teraz...chce sa mi plakať. Pretože vidím ako na mňa pomaly zabúdaš,že ma ani nezavoláš von ani nenapíšeš a v škole nie je s tebou žiadna reč. Opýtam sa ťa ako si sa mala cez víkend a ty odpovieš dobre a to je asi tak všetko...keď ti poviem,že by bolo záživnejšie sa rozprávať so stromom,tak sa urazíš...Nazývaš sa mojou BFF ale ak niekomu poviem ako sa ku mne správaš,tak mi povie "nemá právo sa takto nazývať"... Snažila som sa ale nedala si mi na výber,tak som sa začala správať tak, ako ty ku mne. Nebavilo ma sa ti vnucovať aby si si ma viac všímala a nakoniec som bola aj tak já tá najväčšia špina,čo sa na teba vykadila (ách tá irónia)...

Dosť vecí sa zmenilo...naše plány,sny...a hlavne my. Čím sme staršie tým viac sa od seba odpútavame. Ja tebe a ani tvojim som a rozhodnutiam nebudem brániť,je to tvoj život.
Nebudem ti brániť v tvojom šťastí,ak ti je teraz, po tom všetkom, takto lepšie...tak nech sa ti páči

Dopadlo to tak,ako to dopadlo. Povedali sme si,že nás nikto nerozdelí...sranda je,že to je naša vina,že sme sa rozdelili.
Ale fakt je,načo sa snažiť ak sa nesnažíš ty? Že nechceš byť kamarátka aj s ľudmi s ktorými sa bavím ja? Že nechceš vedieť s kým som trávila čas, keď som nemohla byť s tebou? Že nemáš o mňa žiadny záujem... Nemáš ani len malý záujem zistiť ako mi je teraz? Ako sa cítim po tom ako si ma podrazila aj s druhou najlepšou kamarátkou? Ako mi je,keď som zistila,že ste mi obe klamali?

Vieš čo si myslím? Že si len obyčajná falošná sviňa. Koľko vecí si mi zatajila. Ja som bola k tebe vždy úprimná,spravila by som pre teba všetko,ale ty si to začala zneužívať. A teraz,keď som si konečne začala vážiť samej seba,som pochopila, že celé naše kamarátstvo bol len veľký klam. A sranda je,že aj tak z toho ako najväčšia špina vyjdem ja. Ale je mi to jedno,skončila som...možno to tak bude najlepšie,šancí bolo dosť...ja mám svedomie čisté a idem ďalej budovať svoje sny.Priznávam, bolí ma to,ale človek sa s tým po čase naučí žiť,no sklamala si ma toľkokrát,že už ti nedokážem tak veriť,že ťa už nedokážem mať tak rada ako kedysi...nejde to aj kebyže chcem. Ale už nie som taká naivná,nedokážem stále tolerovať tie isté chyby...Viem ani ja nie som bezchybná ale nebola som k tebe falošná...
Najviac ma bolí,že práve dve osoby,ktoré boli najbližšie k môjmu srdcu mi toto spravili.
Ale čo už,je to tak ako to je a žijem ďalej

~Nebudem ti brániť v tvojom šťastí,ak ti je teraz, po tom všetkom, takto lepšie...tak nech sa ti páči

 Záchod
Komentuj
 fotka
acvd43xa7w  28. 4. 2014 18:23
ako ta oklamali?
 fotka
riusha  28. 4. 2014 19:23
ohovarali ma,som jej niečo povedala a slubila že to nikomu nepovie a už to vedeli všetci a tajili mi to..proste prestala som veriť
 fotka
peculiar  30. 4. 2014 22:55
jojo, "kamaratstva" medzi dievcatami na strednej

myslim ze podobne vytriezvenie kedysi postihlo aj mna, od tej doby sa kamosim s chalanmi

aj ked urcita cast z nich stale caka, kedy ma budu moct pretiahnut, stale je to o dost lepsi deal nez riesit vecne nejake "zenske temy" a zbytocne intrigy, ktore ma nikdy nebavili.
Napíš svoj komentár