Posledný krát som ti pozrel do očí a povedal ti, ako veľmi ťa milujem - áno posledný krát. A keby som vedel, že to bude naozaj tak, nikdy by som ťa nepustil..

Odišla si na dlhý čas, zabudla na mňa,.. bez dôvodu? Kto toto dokáže? Robil som niečo zle? Alebo, čo som mohol urobiť lepšie? Nebol som dosť dobrý?

Toľko nezodpovedaných otázok zostane navždy vo mne uväznených a budú ma zožierať.. je ťažké, keď človek zverí niekomu celý svoj život, dá mu celé svoje srdce ale až s odstupom času si uvedomí, že on nebol ten pravý, kto mal od neho dostať kľúč!

Ale čo už s tým, keď ono je zamknuté a ja to neviem z neho všetko pustiť von.

Už to bude skoro rok, čo si ma jednoducho vytrhla zo svojho srdca. Dá sa to? Alebo som v ňom vlastne ani nikdy nebol?

Už to bude skoro rok, a ja som nezabudol a nezabudnem nikdy. Prečo nezabudnem? Pretože nechcem zabudnúť?.. chcem ale neviem zabudnúť!

Beznádej, samota, žiaľ, smútok..


19.11.

 Blog
Komentuj
 fotka
nymerio324  12. 10. 2013 07:30
pekné...a smutné
 fotka
lenuska175  12. 10. 2013 14:53
nedá sa kúpiť. a toľko krát by sa zišlo..
 fotka
nobile  12. 10. 2013 19:06
Rok bratu? Really? Chodis medzi ludi? Vonku je plno krasnych dievcat, ktore si urcite dokazu uputat tvoju pozornost

A ked sa tak nabuduce stane, treba pamatat, ze ten z dvojice, ktory lubi menej vedie vztah, urcuje pravidla a v konecnom dosledku to nakoniec cele vyhraje

Takze sa kamaride namotaj maximalne tolko, kolko sa namota aj polovicka, urcite nie viac. Taku radu ti viem dat...
 fotka
reym  12. 10. 2013 19:43
ako to 'vyhraje' ? tým, že druhému ublíži? to podľa mňa nieje výhra.. no a už sa tak nikdy nestane pretože už nikdy nedovolím aby sa to stalo naivný som bol.. a možno aj teraz som ale už nikdy by som nikomu nedovolil aby mi takto ublížil.. našťastie mám pár priateľov, ktorí mi pomohli vo všetkom a zato im ďakujem, robia mi život krajším

k tomu namotaniu.. nevieš aká bola ona ku mne, o čom všetkom som sa s ňou dokázal porozprávať, čo všetko mi tie dalógy s ňou dali..
 fotka
zajkousko  5. 3. 2014 23:25
neboj sa ešte príde leto, potom jeseň a ty nájdeš to čo hľadáš, nič netrvá večné, ani tvoj smútok a žiaľ....
Napíš svoj komentár