Poznáte to.... aj keď niektorí vlastne ani nie. Freud vyhlásil, že pódium pridáva na ňom účinkujúcemu človeku 350 percent sexepílu ak sa na ňom nestrápni. A? No ja som sa nestrápnil...

Teraz je to už iné, po vyše roku, ktorý som doslova prejebal všetkými smermi, sa mi už nechce. Radšej pijem. Nech to znie akokoľvek psychopaticky, one night stand ma omrzel. A verte mi, že to nieje bohviečo, keď ležíte po koncerte v klube na zemi na karimatke, nahí s nahou holkou, prikrytí len spacákom. Na jej otázku ako sa volá po dlhom premýšľaní odpoviete Martina. Pokrúti hlavou. Stanka.

Záujem istej skupiny dievčat má po koncerte svoje výhody. Ak nemáte ani fuka, s radosťou sa necháte pozývať. Dievčatá v domnení, že bude rošošo kupujú jeden drink za druhým. Vy sa však ožeriete tak, že vyriešite úplne iné dievča ako ktoré po vás išlo a so sexu nebude nič. Po bozku s dotyčnou sa tak pogrciate, že vyvrátite aj veľkonočnú šunku. Navyše, v takom stave aj tak pohlavného aktu nieste schopní.

Problém je aj to, že kdekoľvek sa objavíte a zahráte tam, objavia sa aj "fanúšičky". Niekedy veľmi neodbytné. Ochotné nechať sa podpísať trebárz aj na vagínu (áno aj také som zažil). A úplne najhoršie je, ak idete na chatu, s kamarátmi, oddýchnuť si od týchto záležitostí a náhodou sa tam nachomýtne nejaká zapálená fanynka. Kamarátka kamarátky vašej kamarátky. Potom musíte celú noc hrať na gitare dookola vaše slaďáky a iné chujoviny. Ako vraví Tommy Vain z Black Velvet: "Na chate sa netrtká, na chate sa chlastá. Je tam vysoká pravdepodobnosť počatia parchanta".

Najhoršie sú vzťahy. Žiadny normálny vzťah v takomto prostredí nemôže fungovať. Ľudia sú jednoducho žiarlivé tvory a vy sa ako muzikant žiarlivostnej scéne nevyhnete.
Rozídete sa, vychrápete sa s prvým objektom ktorý sa objaví, spijete sa na mol a zobudíte sa v inom meste. Na koncertne šňúre vyriešite dievča ktoré vidíte po prvý krát a potom si s ním ľahnete na Košickej vlakovej stanici ku koši, v noci, prikrytí len divadelnými rekvizitami. Aj o tom to je. Som Jacky Foxx.... a raz vám všetkým nakopem rite... Howk!

 Blog
Komentuj
 fotka
helliumka  29. 9. 2010 15:50
V poslednom odseku s niecim nesuhlasim a ty presne budes vediet s cim mozno som stale naivne dieta, ale zatial tomu verim...
 fotka
rayrobert  29. 9. 2010 15:55
@helliumka vy dvaja s kubikom ste svetlé výnimnky
 fotka
helliumka  29. 9. 2010 15:57
vzdy som rada bola ina, tak snad aj vynimkami ostaneme...
 fotka
titusik  29. 9. 2010 16:09
niektoré pasáže ma strašne pobavili
 fotka
rayrobert  29. 9. 2010 16:10
@titusik - to je zámer toho blogu
 fotka
titusik  29. 9. 2010 16:12
tak sa blog vydaril, palec hore. Ale som rada, že nepatrím do takého sveta, hoci má svoje klady nepochybne Ale moje milé malé slušné JA by udupali
 fotka
transplantovana  5. 10. 2010 16:37
všetci muzikanti sa večne sťažujú na dotieravosť fanyniek, ale ani jeden nepovie nie, keď ho pozve na pivo a na ďalšie a na ďalšie a na ďalšie.. a potom celou cestou domov v aute počúvame, aká bola hlúpa, čo kecala a neviem čo všetko..
Napíš svoj komentár