Moje pery vyzerajú ako tie Pameline Andersonovie momentálne.

Dneska bol taký hnusný deň, celú noc pršalo a keď prší ja nedokážem zaspať. ( narozdiel od vačšiny obyvateľov planéty ktorých to ukľudnuje)Ráno bolo všade mokro a ešte stále poprchávalo, také husté jak v noci to už nebolo no. Mama mala jasný plán na dnešný deň. Za polhodinku odbavíme tú uzdičku a potom sa ide nakupovááááť a nič a nikto ( resp. ja) tento plán narušiť nemohlo. Keď sme došli do MI, lebo v SO toto nikdo nerobí. Hm...Čím to bude? Nebolo ešte ani 9 ráno takže zubár tam ešte nebol. Ani sme veľmi dlho nečakali a mreže pred dverami otvoril šedivý pán v rokoch. Keď bol mladý veľký sexoš to musel byť. No...zase sme čakali trochu v čakárni a potom nás zavolal dnu.

Posadil ma na také ppč kreslo, také moje zubárka nemá no, trochu ma poposúval, znížil, zvýšil a začal mi pchať prsty a to kovové zariadenie do úst. Okrem toho čo mi išiel odrezať tam našiel ešte jednu vadu ústnu a oznámil mi že v štyridsiatke mi budú vypadávať zuby. Ak mi to neodreže. SUPER! . Vtedy tam vošla sestrička alias jeho žena ako som svojimi pozorovacími schopnosťami zistila( no keď na stene visel diplom s jeho priezviskom v ženskom rode a to meno predtým bolo zhodné s tým ako ju volal ) a ešte sa mi zdalo že robiť na jednom mieste neni moc dobré pre manželstvo, lebo jak ona strašne na neho kukala to bol brutál. Ale mala podobné ústa ako ja teraz ale tým že jej na hornú peru tlačí plasticka hovadina to asi nebude.

Injekcie. Milujem injekcie čiže to že mi hovoril že ma to bude trochu bolieť som od radosti ani nevnímala. Pichol mi zo tri a zavolal sestričku alias manželku aby mi vopchala taký držák na peru do úst. Fakt neviem čo s tým robil potom lebo som to necítila až na to jak mi to zašíval. Dosť divný pocit keď viete že vám niekto šije kožu. Aj šikovný bol k tomu , mi pichol s tým čo to s tým šil do pery. Jedine toto som cítila. Mama je rovnako zbláznená do injekcií ako ja , ale segra skoro odpadla jak sa na to kukala. Tak jej treba. Už mi len povedal čo mám žrať a ako a vypísal mame učtenku.

Plán pokračoval a odišli sme do OC na big nákup. Keďže mama v stredu odchádza tak treba využit no. Nebudem písať čo mi kúpila lebo si už ani nepametám ale pekné tramky mam nové Mama tam stretla svoju "kamarátku" ľudovú rozprávačku ktorá pripomína zjavom rómku a votrela sa k nám do auta a celú cestu rozprávala o totálnych hovadinách. Injekcia medzitým prestala plniť svoju funkciu, takže som mala neuveriteľnú chuť jej napchať niečo do úst.

Najlepšie je že zajtra asi idem do KE na dejepisnú olympiádu.
V stredu je šaleny apriľ?

Dosť dlhé ne?

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár