Vyhadil som sa teda naproti čakájúcej Veve (...viem si predstaviť vetu víriacu jej hlavou: ,,Ja čakááám!!“)
Nástúpil som do eliny (šak načo tých pár metrov krifkať).
Zrazu dnu vbehla jedná stará babička a odfúkla si: ,,Skoro som nestihla, fuj!!“ (Nastúpila na Vysokej, vystúpila na Poštovej: Nasleduje zastávka....šťuk!!!)

Veva už očakávala môj príchod, vítajúc ma vetou: „Ja čakááám..!“

Zamierili sme si to teda smerom ku KAMBO – tetovaciemu a piercingovému štúdiu.
Neisto výduc po schodoch sme čochvíľa zistili, že ten prepich nosa nebudeme mať len tak ľahko za sebou: Cedulka na dverách: ,,Prepáčte, dnes robím až od 12.30 (otváracie hodiny boli pôvodne od 11.00 a v danej chvíli sa bolo niečo po 10.45)

Nuž sme sa vyhadili do obchodu s handrami, kde je napodiv všetko za lacáka a uštedrili si pár handier. Veva si ukorystila jedny štetkovské (dusk) nohavice...ale ako peknééé).

Skočili sme na bagetku a čas sa pomaly schyľoval k hodine veľkého tresku (prepichu).
Sediac pred dverami štúdia Kambo, sme tŕpli pri každom zadunení ťažkých topánok na schodoch, s obavami, že nám nos bude nešetrne a grobiansky prepichovať nejaké idivíduum: („...drž rovno tú hlavu, ty krava!...“)

Po asi troch falošných polachoch sa k dverám prihadil Piercingman a my sme s úľavou zistili, že aj keď jeho vzhľad by mohol spĺnať naše predstavy o grobianskom prístupe, napodiv bol veľmi milý.

Vbrali sme si s Vevou teda farebné kamienky, ktoré nám mal uštedriť do našich veľkých nosov a ani sa nenazdajúc, mali sme to bezbolestne za sebou..len hudba hrala v úzadí...už navždy sa dané skladby zapíšu do našich hláv v spojitosti s daným piercing zákrokom.

Konečne sa môžme teda prezentovať podobným profilom ksichtu.

Každý sme sa napokon chceli vychystať domov po svojom, a ako východiskovú trasu sme zvolili hlavnú stanicu, kde som si opäť uštedril mierny trapas:
,,Pred príchodom troleja sme sa rozhodli bafnúť si ešte jednu cigošku. Ešte som si ani nestihol poriadne zabafkať, keď tu zrazu sa vyhadil trolej. V zmätku s otáznikom v hlave: ,,čo snačatou cigoškou?“ som sa zúfalo obrátil an Vevu a naznačil jej, aby si ju zobrala a dobafkala obidve. Ona kategoricky odmietla, a to už vzbudzovalo pobavenie dvoch mladíkov z nami... Náhle som sa teda rozbehol smerom k troleju, zahasiac rozpačito cigu v rýchlosti o stĺp, keď baviaci sa mladíci poznamenali: ,,Ľúti sa mu tej cigaretky, pozri ako sa mu jej ľúti...(zas som sa blysol ako nejaká socka, no čo už). Nedopalok som hodil do vrecka a strácal sa v troleji, ktorý mi naštastie ešte dodatočne otovril dvere (nuž šofér akiste tiež zočil moje rozpaky a obavy o cigošku).

Doma som pre niečo zbehol k babke a tá keď zočila piercing + som rýchlo vyjachtal : ,,Aj Verona má!!“, poznamenala:
,,No, tá Verona, tá kam si to ešte chce dať, nech si to dá na riť (mala očividne na mysli skôr inú časť tela, len nechcela pomenovať veci pravým menom) ..a dodala: aspoň tak bude mať od chlapov pokoj!“

Ktovie, možno Veva ozaj nad tým porozmýšla, veď napokon to Kambo nás tiež vyšlo riadne za lacáka.

 Blog
Komentuj
 fotka
vevenka  8. 5. 2008 12:14
tak pekne kym nebude mat daku infekciu bude to fajn...
 fotka
eliza707  8. 5. 2008 12:17
chcem vidiet foto ...
 fotka
dragonfly  8. 5. 2008 16:39
No napokon to dopadlo celkom dobre ... Lieh zabrani zapalu... cistenie znutra i zvonka ...
 fotka
olgojchorchoj  8. 5. 2008 20:53
Vevenka: neboj, uštedrujeme si liehu (sice aj do liehovin ale to pomimo



Eliza 707: Foto akiste bude, len momentalne sa mi piercing zacal pre velku dierku vhadovat do vnutra nosa, tak musim to nejak poriesit



Veduca: zvnutra radsej to wajno
 fotka
olgojchorchoj  8. 5. 2008 20:54
Vevenka: neboj, uštedrujeme si liehu (sice aj liehovin ale to pomimo



Eliza 707: Foto akiste bude, len momentalne sa mi piercing zacal pre velku dierku vhadovat do vnutra nosa, tak musim to nejak poriesit



Veduca: zvnutra radsej to wajno
 fotka
olgojchorchoj  8. 5. 2008 20:55
tak som si ustedril koment dvakrat, no...
Napíš svoj komentár