To ma dneska zabilo...

Chodím brigádovať, tak ma napadlo cez obednú prestávku, že behnem do nemenovaného obchodného domu Tesco v Nitre na palacinky. Som zvyknutý na ,hm.. , veľmi chutné palacinky plné jahodového lekváru ozdobené zmrzlinou , ovocím a poradnou porciou šľahačky a čokolády, keďže som chvíľku robil čašníka v reštike a tam som si ich užil. A vlastne, všade kde som doteraz jedol palacinky, to vyzeralo podobne. Až na tuto "reštiku".

Zobral som si tácku a šiel som s nou po posuvnej lište až k palacinkám. Vypýtal som si tri lekvárové, vo vitríne boli totiž iba tri, a bolo viac ako pravdepodobné, že keby si pýtam jahodový lekvár, asi by na mňa len blbo pozreli. Tak som si ich dal nabrať a vravím jej, že aj šľahačku. Ona položila tanierik s palacinkami na váhu a ja už som len pozeral, že či sa palacinky vážia. Videl som ju však váhu zerovať, od tohoto okamihu som nechápal.

Až po chvíľu, kým zatriasla šľahačkou a začala mi na palacinky striekať šľahačku (Aro šľahačka, ale tú sme mali aj v reštike) s tým, že sa pozerala na váhu a pri 20 gramoch zastala... Potom mi to ostriekala riedenou čokoládou, pokiaľ to nebolo granko rozpustené s vodou naliate vo fľaške...

A už som len zízal, čo to je... Ja som bol zvyknutý, že nikde sa neserú s tým koľko šľahačky ti na jedlo dajú, proste to naaranžujú, keďže šľahačka väčšinou slúži ako estetický doplnok...

A navyše, tie palacinky boli hrubé, lekvár v nich bola nejaká lacná ovocná marmeláda, a boli studené... Už mi je jasné, že pokiaľ sa bude jednať o palacinky, tak to Hami-papi istí..

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
evenie  8. 7. 2008 22:51
tak to bolo krutee takto pokazit cloveku radost z niecoho takeho krasneho ako su palacinky
 fotka
pawlo  8. 7. 2008 22:53
Asi nebola vo svojej koži.



Určite by som sa s tým toľko nebabral.
Napíš svoj komentár