___„Naozaj si veľmi príťažlivá. Mňa sa báť nemusíš. Veď ma už poznáš.“ kričal som jednej sexi žene počas divokého tanca za hukotu hudby, na veľmi živej diskotéke.
___ „Poď a užijeme si spolu pár pekných chvíľ.“ odpovedala mi konečne.
___ „Toto bolo za posledný rok asi najdlhšie ukecávanie.“ myslel som si, keď som hladel na jej krásne dlhé nohy a viedol ju ku svojmu autu.
___ „Keby to tak vedela moja priateľka a keby to vedela aj moja druhá priateľka.“ myslel som si, keď ma začala vyzliekať. A potom už len bozky, nežné dotyky a vášnivé pohyby. Jednoducho riadny sex, ako sa na čerstvého devätnásťnika patrí.
___Vystúpil som z auta a ona vystúpila za mnou. Je pravda, že jej meno mi bolo neznáme a ani ma nezaujímalo. V tej chvíli sa z tmy vynorila Eva, jej meno som dobre poznal už posledných sedem mesiacov, a to sa stať nemalo.
___ „Čo to má znamenať? Veď sme spolu už sedem mesiacov! A ty si dovolíš pretiahnuť druhú...“ začal vreskot a krik.
___ „PLESK“ a už bola ruka, ktorú som držal na mojom líci.
___A ževraj slobodný ako albatros!“ dodala nepomenovaná. A bolo by dobré, keby to bolo všetko. Po chvíľke, zo skupinky ludí, ktorí sa na mojich chybičkách zabávali, vystúpila Ivana.
___ „Spánombohom, ešte toto!“ pri tom kriku, vreskote a nadávkach som si zakryl tvár a otočil sa k autu.
___ „Len sa neschovávaj, ty sviňa...“ kričala aj tretia. Dokonca osem mesačná známosť. Po chvíľke nadávok namierených proti mne, začali nadávky lietať medzi nimi.
___ „Teraz je ten správny čas!“ pomyslel som si a pomaličky som sa odplížil od auta, skoval sa za najbližší strom. Z diaľky som zamkol požičané auto. Bál som sa že si to všimnú, ale boli príliž zahľadené na mekkú a vlhkú trávu, keď sa tam po nej válali a všetky spolu. Bolo to vzrušujúce, ale radšej som sa vrátil naspäť, dovnútra. Tam už nebolo počuť škrekot žien, ale len dobrú a hlasnú hudbu. Namieril som to rovno k baru. Kúpil som si šesť drinkov a presunul sa k najbližšiemu stolu. Sadol som si a nalial do seba prvý.
___ „Tu sa oslavuje!“ oslovilo ma dievča.
___ „Ahooj!“ pozdravil som svoju..., dlhoročnú kamarátku, „Veľmi vtipné!“ dodal som, lebo som si uvedomil, na čo narážala.
___ „Ja som to čakala už skôr, ale naerátala som, že v tom budú tri. Ty sa teda nevzdáš!“ hovorila mi s veľmi sarkastickým podtónom. A hrkol som do seba druhý. Nie že by ma to nejak trápilo. Ja som naozaj trochu oslavoval. Slobodu!
___ „Pripi si so mnou!“ podal som jej pohár.
___ „Ja už som dnes mala dosť. Ale jeden si dám, že si to ty.“ usmiala sa na mňa. A tak sa dobre začatý, v strede prasknutý večer zlepil a rozbehol. Svoje priateľky som už nestretol. Asi sa moc doriadili. Tak som striedal bar a sálu. A Nika, teda Nikolka so mnou. A viac som si nezapamätal.
___Zobudil som sa u seba v mojom malom bytíku. Vyzeralo to okolo mňa, že som si svoju novú slobodu užil naplno. Sprcha tiekla a ona bola v nej. Ale ani za svet som si nevedel spomenúť na to, koho som si sem dotiahol. Tak som vstal z postele a zaklopal na kúpelňu.
___ „Ďalej!“ ozval sa ženský hlas. Vošiel som do kúpelňe, kde sa práve sprchovala. Za zahmleným sklom sprchovacieho kúta som videl veľmi peknú ženskú siluletu. Tak som teda otvoril kút a vošiel za ňou.
___ „Hádam ti nestačila celá noc?“ usmievala sa na mňa moja krásna tyrkysovo oká, hnedovlasá kamarádka. Vtedy som si spomenul, ako som ohlásil kamaráda, nech nás vezme na mojom aute domov a ako sme celú noc šantili pod perinou. Bol som dosť prekvapený, pretože som nikdy ani nemyslel, že by bol medzi nami iný vzťah, ako priateľský. Nežne som si ju ksebe privinul a osprchovali sme sa.
___ „Ja si ešte ľahnem, veď je nedeľa.“ vravím jej hneď ako sme vyšli von.
___ „To nie je zlý nápad, ale ja budem už musieť ísť. Sľúbila som maminke a tatkovi, že dnes budem celý deň s nimi.“ oznámila mi a začala sa obliekať.
___ „A čo večer?“
___ „Neviem, asi budem spať u nich. Ale zajtra môžeme ísť spolu na obed, čo ty na to?“ pýtala sa ma počas úprav v zrkadle.
___ „Okey, beriem. Prídem pre teba do práce. O pól dvanástej.“ nestihol som ani dopovedať, zobrala si kabelku, vrúcne ma pobozkala vyšla dverami s pozdravom:
___ „Tak zajtra!“ a ja som stál nahý pred dverami a čumel na ňu ako teľa na nové vráta.
„Wow! to bolo rýchle!“ vravím si po teľacej chvíli. Tak som sa teda vycapil na postel a zachrápal som.

 Napínavý príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár