Tak toto písanie nebude len o jednom dni pretože by bolo nezaujímavé.. .. to je možno nezaujímavé aj tak ale neva

Takže táto časť môjho príbehu je taká nudnejšia asi .. ako v podstate takmer každá časť z mojích dennikových príbehov a síce mám len jeden ..

V Piatok 30.12 som mal ísť za kolegyňou z roboty.. keďže sa jej pokazil nejak počítač.. resp. modem na internet.. ako úplne som na to zabudol ale našťastie mi zavolala a keďže si rád dlho pospím zavolala nejak okolo 10tej hodine čím ma zobudila že, či teda prídem o nejakej jednej hodine a tak som jej povedal že prídem

Keďže sa odsťahovala nevedel som presne kde býva tak sme sa nejak dohadovali kade mám ísť a tak .. býva totižto na jednom Považskom sídlisku ktoré je pre mňa bludiskom. Ale nakoniec som to našiel.. volal som jej že kde je a ona že mi máva.. tak so m pozeral po vchodových dverách že kde je.. a nikde som ju nevidel.. ale potom ma napadlo či nemáva v nejakom okne lebo nehovorila že je dole alebo pri dverách a tak som ju v jednom zbadal.

Potom som si sadol za PC a zrazu ten modem fungoval .. tak v podstate som prišiel zbytočne ale tak aspoň som jej tam poupravoval kopu veci ktoré bolo treba upraviť lebo sa s tým hrali je deti a tak to rozštelovali .. ponúkla mi kopu koláčikov ešte z vianoc a boli celkom dobré .. akurát asi dali do niektorých moc vajec a to môj organizmus cít trochu nepríjemnejšie ale inak v pohode.

Potom som šiel od nej ku bratrancovi na iné sídlisko na opačnej strane mesta išiel som s tým že potrebujeme vyskúšať na jeho satelite či máme signál v mojom byte ktorý som pred pár mesiacmi kúpil .. ale nasťahoval som sa doň až tesne pred vianocami .. Skúšal som taký menší satelit sme používali doma ale ten je menší a kôli stromom sme nič nechytili..

Ale keď som prišiel ku bratrancovi rozhodli sme sa že nič sa nekoná keďže je vonku riadna zima a tak som si sadol za jeho počítač a som sa na hrách odreagoval a chytilo ma to do nejakej desiatej hodiny nasledujúceho dňa kedy som šiel domov .. čiže som v noci nespal. Potom som prišiel domov s tým že si asi aj pospím ale vonku bola taká zima že ma prebrala tak sa mi spať nechcelo a pustil som si nejaké filmy a pár častí dr. hausa ..

Okolo 16tej hodiny som môhol zaspať pri zapnutom notebooku ale potom som sa zobudil a notebook vypol a pokračoval v spaní až kým nebolo okolo 10 hodín nasledujúceho dňa .. čiže dnešku 1.1.2011 .. a keďže nepijem alkohol tak len tak symbolicky som si dal s mamou a bratom detské šampanské

A to je asi všetko z posledných troch dní .. lebo dnešok si budem ležať v posteli a zajtra tak isto lebo sa mi absolútne nič nechce a aj keby nemôhol by som ísť nikam lebo mám všetky veci v práčke.. vlastne všetky nohavice

 Blog
Komentuj
 fotka
kakashi4  1. 1. 2011 17:15
ty si myslím že kvalitný pako to sa može stať len tobje
 fotka
ner1xess  1. 1. 2011 18:34
nuž je to možné ale aj pred dvoma rokmi to bolo podobné
Napíš svoj komentár