toto je môj “príbeh” asi jedinečný a ťažko pochopiteľný, ale som z toho na dne. je to také dno, ktoré som nikdy nechcel nájsť disappointed:


3 roky dozadu, som odišiel od mojich rodičov do zahraničia, s tým, že som nevedel, kedy sa vrátim..
keď som tam prišiel, bol som tam úplne sám, v cudzom svete a 1. krát od našich, strašne ďaleko a nevedel som vôbec čo bude.. prvú noc, som len preplakal... nevidel som nejakú vidinu budúcnosti ani som nevedel, čo budem robiť.
na druhý deň ráno som tam stretol mojich spolubývajúcich. niektorý boli fájin , iní nie..
bola tam aj jedna milá, no nie najkrajšia baba. nie škaredá, ale mala tak o 10kg viac ako bolo pre mňa kedysi prípustné.. (nemyslite si, že som debil, ale od báb som chcel, ak môžu, nech majú aspoň telo pekné, to je vec, ktorá sa dá ovplyvniť)
výborne som si s ňou rozumel. bola mi takou oporou.. bola o rok staršia, a vedela sa sama o seba postarať..
nebolo medzi nami iskrenie, vôbec.. ale po čase som nejako uvažoval, že ju mám rád. tak sme si trošku začali. bolo to pekné, len ona nechcela vzťah, a ja som sa časom namotal. po čase som na ňu strašne žiarlil, a aj som mal dôvody, ale som to možno aj preháňal..
sme sa tam 2 krát rozišli, a znova sme boli spolu.. ľúbila ma, aj ja ju.. len ona sa nechcela moc viazať.
po troch mesiacoch išla späť na Slovensko, a ja som tam ostal. volávali sme každý deň, každý jeden, aj písali. po mesiaci prišla za mnou, sama od seba, som jej chýbal aj ona mne, tak si zaplatila letenku a letela za mnou na víkend.
po ďalších troch mesiacoch som sa vrátil domov. najprv sme mali nejaké problémy, ale po pár mesiacoch bolo všetko super. mali sme krásny vzťah 2.5 roka! ! a aj máme. obidvaja sa ľúbime. máme aj spoločné plány.. a ona aj dosť schudla. a je krásna.... LENŽE! ! ! ! ! ! .....
lenže som začal chodiť na vysokú školu. prehovorila ma k tomu moja priateľka, ktorá ma strašne usmernila v mojom živote. ma zrovnala a dospel som pri nej..
do školy sa mi nechcelo, na prvých prednáškach to bola nuda, ale učil som sa..
no ostal som tam potom raz spať. a vtedy sa to stalo.... ! ! !
večer na izbe, sme sa viacerí bavili a pili víno.. bola super nálada. bola tam jedna spolužiačka, ktorá mala rovnako dlhý aj krásny vzťah ako ja. tiež mala chalana skoro 3 roky, a milovali sa. strašne moc... NIKDY sme ani jeden svojich partnerov nepodviedli, ani nad tým neuvažovali ani nič podobné..
no zrazu sme sa do seba behom pár hodín zahľadeli a perfektne sme si rozumeli.
skončili sme u mňa v aute, nemali sme sex, ale milovali sme sa. bozkávali a objímali.. bolo to krásne. no ďalšiu školu sme mali až o 3 mesiace. ona býva odo mňa ďaleko.. asi 70km..
zo začiatku sme si stále písali.. moc sme si chýbali, ale po čase to trošku prešlo.. ale v kontakte sme boli stále.
no a mala prísť ďalšia škola, ďalší víkend. ani jeden sme už neuvažovali, že niečo budeme mať.. napadlo nás to, ale sme si povedali, že asi určite nie..
no večer sme skončili v posteli spolu, ale vedľa nás spal spolužiak, tak k ničomu nedošlo. znova len tie krásne objatia a bozkávanie a tak..
no na druhý deň sme obidvaja premýšľali, a ona asi viac ako ja, ako budeme sami, chceli sme sa milovať. ona mi to aj povedala. a strašne to na nás bolo vidieť. ten spolužiak šiel domov, a MY sme ostali v izbe večer sami dvaja. začali sme pozerať film, ale po 5 minútach sme sa začali milovať. bola to moja najkrajšia noc v živote disappointed: TA NAJKRAJŠIA ! ! !
na druhý deň sme sa na seba stále usmievali a mysleli len a len na seba! ! hľadali sme miesta, kde nik nebol aby sme sa mohli bozkávať.
no museli sme ísť domov. ďalšia škola mala byť za 3 týždne. od rana do večera sme si písali na nete ako sa strašne tešíme. no nevedeli sme sa dočkať ! ! !
len zrazu mala slabú chvíľku, a vtedy sa všetko dojeba... ona sa rozišla zo svojím chalanom.
povedala mu že s ním končí bez premýšľania, len tak z ničoho nič... ale ostala aj voči mne iná. bolo vidieť, že z ničoho nič, je všetko inak. no za dva dni boli znova spolu. ja som trpel neskutočne. bol som na tom tak biedne.. strašne zmätený.. a trápil som sa. nemohol som jesť, ani sa smiať. uf. nevedel som ani čo si myslieť..
ale za týždeň sa s ním rozišla znova! ! vtedy mu povedala, že spala s niekým iným..
lenže od vtedy bolo všetko ešte horšie. stále mi len vravela, ako moc ho ľúbi.. mňa asi už prestala. na otázku, čo ku mne cíti, mi len odpovedala, že ma má strašne rada, viac ako kamaráta, ale neľúbi ma. takže moja hlava sa mohla snažiť ako len chce, ale nič logické z toho nevyplýva.
v ten večer, keď sme sa milovali, tak pred tým volala zo svojím chalanom, a bola k nemu nie moc milá.. vôbec na neho nemyslel..
a po tom, keď sa rozídu, zrazu ho zas miluje nadovšetko.. ach jaj. tak to ma využila? ? viem, že nie, ale prečo ju to potom prešlo ? ?
no po čase si ten jej chalan začal niečo s inou. a ona sa na neho tak nasrala, že ho už nechce ani vidieť. doslova ho ma v p... tak najprv ho miluje, potom sa vyspí so mnou, na neho kašle, a potom zas ho ľúbi a teraz nenávidí. a ja som stále len ten iný kamarát. nie len, my si totiž hovoríme všetko, a je to pekné, a som rád, že ju mám aspoň ako tak. ale viem, ako na mňa žiarli... tak to potom prečo: ja na ňu viac, ale aj ona na mňa! ! ale nič viac so mnou nechce mať. to, že som zmätený to vôbec nevystihuje.. ale vôbec.
no a teraz ju začal baliť strašne jeden chalan, ona si to aj priznala, len mu povedala, že ešze nechce nikoho nového. ale vraj je úplne super.. a poznala ho kedysi a teraz, keď zistil, že sa rozišla s tým jej, tak okamžite DOSLOVA NEZAVÁHAL! ! ! ide po nej ako sa len dá.. uf uf..
tak asi logicky žiarlim.. a ona to vie.. ale čo už..

čo mam kur... asi tak robiť ? ? myslím na ňu skoro stále, trápi ma to. je asi nereálne, aby sme boli spolu.
keď bude s niekým, kto bude pre ňu vhodný a nebude to ľutovať, tak fajin.. budem sa trápiť, ale prejde ma to snaď niekedy, a bude ma tešiť, že je šťastná.. aj keď ju budem ľúbiť ešte dlho..
ale nechcem, aby si niekoho našla, potom sa s ním rozišla, to už s ňou asi nebudem chcieť nič, aj keby ona chcela.. to by mi bolo ľúto ale ja pako, možno aj potom by som chcel... ale by som sa zrejme po čase uvedomil. no neviem. nechám to asi na osud..
ak máte niekto podobný zážitok, alebo ste o niekom takom počuli, napíšte mi pls, nech viem, že som takto netrpel a netrpím sám (

ona ostala chladná, stratila 2.5 roka s priateľom,
ja som zničený a jednostranne zaľúbený do nej, no aj do svojej terajšej priateľky ! !
lenže, keď som s mojou “starou” priateľkou, je nám dobre, ale stále mi niečo chýba. a chýba mi tá druhá a moc.
tá druhá tvorí polovičku z toho, čo milujem.. nikdy by som neveril, že sa namotám na niekoho, a keď ona ma bude mať už len ako toho kamaráta, ja budem ako chudák stále namotaný..
uf uf uf... čo sa mi to stalo.. a aj tak nič neľutujem, ale asi by som mal.. neviem , , už nič neviem. rady uvítam, aj keď žiadna nepomôže len je príjemné vedieť, že niekoho zaujíma ako sa trápim, pretože ja to nikomu povedať nesmiem. o t je to horšie...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
sisska  1. 4. 2009 13:22
A netrapis sa, ze si podviedol tu, s ktorou si tak dlho? (ak som to dobre pochopila).

A co ona na to, vie to?
 fotka
nepoviem11  1. 4. 2009 13:33
@sisskanie , praveze ta moja to nevie. mozno aj tusi, lebo som sa spraval divne. aj spravam, ale klape to, len uz som jej to skoro par krat povedal. mal som take slabe chvilky ze som jej to skoro povedal. som sa rozplakal z niciho nic pred nou zu vela krat. a som neplakal asi 2 roky..

no teraz placem pravidelne.. uf..
 fotka
jaro1991  1. 4. 2009 21:17
No tak mne sa stala taka vec, je ja som sa nieco vyse roka dozadu rozisiel s priatelkou... takou "prvou velkou laskou", aa som bol z toho tiez dost na dne... lebo ona ma podviedla, a uz to neklapalo, a mal som z toho viac starosti ako radost, tak som ten vztah ukoncil, no ona mi davala stale nadej, a stale hovorila, ze este nieco ku mne citi, a ja som sa snazil na nu zabudnut, no to sa nedalo. Asi po pol roka sme boli jeden vecer zase spolu, bolo to krasne, no necitil som sa pri tom vo svojej kozi. Hlava hovorila nie, srdce ano. A po asi dalsom pol roku som stretol moju terajsiu priatelku. Lubime sa, mame krasny vztah, no ja stale myslim aj na tu byvalu... a zo zaciatku som bol smutny, ze s tou mojou terajsou priatelkou to neni take, ako s byvalou, no dve zeny nikdy nemozes porovnavat...
Napíš svoj komentár