Na krku sedemnásť a sexuálne skúsenosti nulové. Chalani v triede sa mi smejú a baby na moje počudovanie za mnou „doliezajú.“ Majú stávku, ktorá ma skôr dostane do postele. Ale ja sa k tomu akosi nemám. Nieže by ma nepriťahovali, ale neviem si to predstaviť. Mám strach. No a z našej partie som ostal posledný, ktorý to „ešte nerobil.“
V živote som nemal frajerku. Ak teda nerátam tie detské lásky u babky na dedine cez prázdniny. Pusinkovanie na lavičke a kúpanie „na divoko“ som síce odskúšal ale ako vravím, mal som desať a ona o rok viac ako ja. Na niečo také, ako sex sme ani nepomysleli.
Teraz sa však už moje hormóny začali prebúdzať k životu a ja si naozaj už neviem dať rady. Aj som chcel niečo vyskúšať, ale nebolo s kým. Lebo aj keď síce spolužiačky sem-tam návrhy dávali, ja som radšej zaliezol do kúta a tváril sa, že ich nepočujem. Pevne však dúfam, že jedného dňa sa to stane.
Nemýlil som sa. Deň „D“ nadišiel a ja som to všetko posral. Ale úplne. Do bezvedomia. Všetko. Ale pekne poporiadku. Najskôr sme sa stretli v bare, kde chodím s partiou hrávať biliard. Dal som si dve pivá a ona sa nejako často začala obšmietať okolo nášho stola. Keď už teda bola záverečná prišla s ponukou prázdneho podnájmu.
Keďže moja alkoholická výdrž je nulová, ani sa nečudujem, že som ju neodmietol. Nuž a teraz to aj ľutujem lebo moja povesť sa pošramotila ešte viac. Ona, ako sexuálna bohyňa a ja ako úplný neschopák ležali sme spolu v jej posteli. Keďže ja som sa nemal k činu – zo strachu samozrejme, iniciatívy sa chopila ona. Moje panenstvo bolo dosť veľkou prekážkou a preto to dopadlo strašne. Asi vám nemusím hovoriť ako. Ona z toho nemala nič a ja akurát traumu na zvyšok svojho života.
Tento môj zážitok aj napriek tomu, že som ju požiadal neostal iba medzi nami. Ja sa zasa a znova cítim ako najväčší idiot. A preto si myslím, že už nikdy viac radšej nebudem pokúšať šťastie a tie smiešne pohyby, ktoré oni nazývajú sex nebudem praktizovať

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  18. 9. 2016 17:40
Múdre riešenie!
Napíš svoj komentár