Dnes som si prezrel u niekolko priatelov, akych "udalosti" sa kvazi zucastnia, z 99% som sa usmial, to percento povedzme ze by bolo realne zrealizovatelne (fut.zapasy, oslavy, piatkove party..). O com vlastne rozpravam sa pytate... ?!

Vacsinou yound users, spravia nejaku hlupost proti ktorej nesuhlasia (neviem co to poculi u rodicov alebo v TV) alebo chcu z ineho dovodu ucast na evente. Tak asi medzi najvtipnejsie patril event "Peticia proti oficialnej hokejovej hymne..." na to je odpoved, komercia, no comment, tam ide o peniaze. Dalsia vtipna o zvrhnuti sucasnej vlady, odpoved: na to si mal mily zakladatel eventu moznost pri volbach do NRSR, ak vobec mas volebne pravo. Zdanenie cirkvy, to asi fakt sa nudil admin eventu. A vela vela dalsich podobnych nezmyslov.

Teraz by som Vám chcel povedat vazeni zakladatelia, zistili ze ste ze svoje pocity ktore fakt trapia chabe percento ludi okolo Vás a 0% ludi co Vás nepoznaju, mozete okrem Pokecu vyjadrit aj na Facebooku, na FB ste zase zistli ze mozete aj peticie robit, no asi neviete ze nemaju ziadnu vahu na spolocensky zivot, mimo pocitaca, ak chcete zvrhnut vladu tak chodte do ulic spisovat peticie a protestovat pred NRSR, ak chcete zdanit cirkev chodte protestovat do kostola.

Len uz kurva nesedte za tym pocitacom cely den a nezabijajte cas rečami ako zo staničného šenku dvoch nespokojnych murarov. Zivot je tam vonku, tam su priatelia, party atd.

 Blog
Komentuj
 fotka
ena233  23. 3. 2011 00:15
 fotka
suellen  23. 3. 2011 00:39
pome na party
 fotka
azel  23. 3. 2011 13:35
Tak skor by som povedal, ze je to akasi nahrada skutocneho sveta za neskutocny, jednak ako nasledok zlej situacie (chudoba, kriza), ale zaroven je to predchadzanie odstraneniu prekazok medzi ludmi a zvacsovanie individualizmu (presne proti heslu o spojeni proletariatu )



Aj ked by som tuna, samozrejme, nemal politizovat Takze uz nepoviem nic
Napíš svoj komentár