Skusenosti so soferovanim mam na moj vek uz dost, odjazdene cez 300 000km za 4 roky na viac ako 10 autach. Tak idem sa vyburit jednom debilovy ktoreho som dneska stretol.

Idem si zo zdravotnej poistovne, kvoli nedoplatku 250€ (hned prve nervy), zapalim si oblubenu cigaretu mentolovu slimku (nejsom teply) a nastavim rychlost na Terrane II na 100km/h, policajti maju toleranciu 10km/h tak aktivne vyuzivam. Jedna sa o Bucansku cestu z Trnavy do Piestan, predomnou mala kolona ktora sa vliekla rychlostou 70km/h lebo nejaky chuj na CKD zeriavy isiel, (predpokladam do kovošrotu) tak som si povedal, no co uz, premavka prehustena, serem nato a spomalim, pockam si kym bude volnejsia cesta, predsa len 125 koni, neni vela pre 2 tonove terenne auto.

Naraz pozeram a nejaky čurak na starom Renaulte Clio, samozrejme s nalepkami No Fear a Sparko na zadnom aj prednom skle, lepi sa zozadu na mna jak buzerant. Poviem si, vykasli sa na neho Miso, je to magor. OK. Konecne sa uvolnila cesta a pekne viditelna rovinka. Vyhodim smerovku a obieham ten kktsky žeriav, stale som dobre sledoval Clio za mnou s debilom ktory ho šoferoval. A jak sa zaradim do protismeru, ten kkt začal na mna trubit a ukazovat hanlive gesta ! Smerovku nevyhodil a vysiel do protismeru az po mne, zaradil sa potom za mna, a pri odbacani na parkovisko v Maduniciach, som stihol vystupit z auta skorej ako prefical okolo mna na jeho "vytuningovanom" Cliu z 80tich rokov a s radostou som mu ukazal dva vystrcene prostredniky, ktore si zasluzil.

 Blog
Komentuj
 fotka
sajuri007  22. 3. 2011 11:52
Krutá realita na slovenských cestách ale aspoň som sa zasmiala
 fotka
greenbunny  22. 3. 2011 12:01
poznám =/ prebiehame JCBčko keď magor za nami začal pebiehať aj ten bager a aj nás ktorý sme práve bager prebiehali =D... my na okrávke TDI 4x4 on na favorite... z našej strany k porušeniu predpisov nedošlo ale on kkt ešte na nás trúbil, že čo si to dovoľujeme =D nevim čo by robil, keby šlo dačo oproti
 fotka
nicoolka  23. 3. 2011 09:37
Tak akože ja mávam aj väčšie nervy. Ale viem približne aký je to neskutočný pocit.
 fotka
weeman  23. 3. 2011 11:23
Jeden väčší debil ako druhý.
Napíš svoj komentár