No a keďže som kresťanka, tak som si pomyslela, že sa s Vami podelím o niečo naozaj pekné. Keď som to čítala, vhŕkli mi slzy do očí. Je to krásne a myslím, že to stojí za prečítanie. Možno aj ateistom by sa to zišlo.
Tak teda...:


STOPY V PIESKU
---

Jeden človek mal raz zvláštny sen...

Prechádzal sa na brehu mora s Bohom. Na jeho strane ľavej strane sa odohrávali najdôležitejšie chvíle jeho života. Pri každej boli 2 stopy v piesku: Jedny patrili jemu, tie druhé Bohu. Keď prišli k poslednej scéne, otočil sa a zistil, že často boli v piesku iba jedny stopy. Taktiež si všimol, že boli pri nasmutnejších a najťažších chvíľach jeho života. Toto ho znepokojilo a tak sa obrátil na Boha:"Pane, raz si mi povedal, že keď sa raz rozhodnem nasledovať Ťa, ma nikdy neopustíš. Avšak v najťažších a najsmutnejších chvíľach môjho života sú v piesku iba jedny stopy. Prečo si ma opustil, keď som Ťa najviac potreboval?"
A Boh mu na to odpovedal:"Najmilšie moje dieťa. Veľmi Ťa milujem a nikdy som Ťa neopustil. Vtedy, v najťažších a najsmutnejších chvíľach tvojho života som ťa niesol na rukách..."

---

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
casualseymuur  18. 2. 2008 21:10
pekne, co dodat
 fotka
double-g  18. 2. 2008 21:23
skor by som cakal, ze tam bude nieco, ako: (boh) v tych najtahsich a najsmutnejsich chvilach su tam iba moje stopy... ja som na teba daval pozor vzdy, no ty si na mna zabudol, utiahol si sa do seba a nedovolil mi pomoct ti...
 fotka
basawell  19. 2. 2008 10:38
Ja by som čakala, (i keď to je nádherný text, ktorý mám doma vystavený nielen preto, že som veriaca), že tu niekto bude dodržiavať pravidlá, na kt. sme sa dohodli a teda uverejňovať iba svoje vlastné myšlienky, texty, básne, člán(oč)ky..



Aj tak prajem pekný deň..
 fotka
azizi  21. 2. 2008 15:30
Naozaj krásne
Napíš svoj komentár