Po dlhej dobe som zas dostal chuť na nejakú hard hororovú klasiku a tak som zapol televízne noviny. Veď čo, krvi, násilia a nenávisti viac, ako hitchcock kedy natočil, a to len v pol hodine správ.

Zaujala ma reportáž o kandidátoch na politikov. Citujem: "To naozaj chcete aby vám tu vládla bohatá bratislava a maďari? ". To bola reakcia na to, že Radičová dostala obrovskô podporuna juhu slovenska. Odhliadnuc od faktu, že vyhrala aj v bystrickom kraji. No totálny brutus prišiel, keď povedali, že Radičová ani zďaleka nedosiahla také percentá ako pred rokmi Gašparovič v tom istom regióne.

Neviem či si to všímate ľudkovia, ale nezdá sa vám to trochu šialené? nenehajme si od niekoho diktovať, pokiaľ nediktuje po našom? Podľa mňa, by malo byť ľuďom na zamyslenie nie to, že či tam chceme jeho, alebo ju, pravicu či lavicu. Nie. Myslím, že by malo byť prvoradou otázkou: chceme tam človeka, ktorý svoju kampaň postavil na osočovaní tých, čo ho predtým volili, len preto, že zmenili názor? Vďaka ktorému sa zobudila spiaca LePička Anka, ktorá síce neprelepuje bilboardy tentoraz, ale rozhadzuje po uliciach osočujúce letáky a uverejňuje falošné inzeráty? (inak kde je spravodlivosť, pýtam sa, keď po takom hrubom poškodzovaní dobrého mena § 152 ostane čo i len 5 minút podpredsedom vládnej strany?

Tuším si tu každý robí čo chce. Pravicovo zmýšlajúca maďarská menšina je zlá, lebo nepodporuje toho, koho premiér. Sú zlí a bakaní, škaredí maďari, lebo chcú autonómiu, ktorú pri tom oni sami nechcú, ale národne orientovaný slováci tvrdia že hej a tak to musí byť pravda. Jediný, koho som kedy počul o autonómii hovoriť, boli extrémisti na oboch stranách hranice, a nie normálnych slušných ľudí.

Aproppo, slušný ľudia.

citujem "radičová je kandidátkou hercov a bohatej bratislavy." No ja neviem môj ctený čitateľ, ale mňa v každom prípade osloví niekto, koho podporuje vzdelaný, bohatý človek. Iste, by ma skôr odradilo keby tam bol vykvasený bezdomovec, vraviaci: toto je môj prezident. A keď sme pri tom, koho má na bilboarde Gašparovič? Traktoristu, zvárača či šičku? Veď aj toto sú slušný ľudia, a prečo ich tam nemá on?

 Záchod
Komentuj
 fotka
lucyly  31. 3. 2009 11:44
» www.aktuality.sk/spravy/domace/v...



odporúčam pozrieť si toto ak sa má takto chovať naša prezidentka keď ju rozhádže jeden človek nechcem ani vedieť čo by robila ďalej ťava
 fotka
morbidustechnikus  31. 3. 2009 12:50
@lucyly zhliadol som video, a musim suhlast s Radičovou. Muž nikdy neodmieta podanie ruky ženy. Je to pravidlo slušnosti, a jej reakcia bola podľa mňa až nadmieru diplomatická. Ako si všimneš, aj gašparovič ako jej oponent je podá ruku. Keď ozaj sa jej chcel vyhnúť nemal sa postaviť do radu ľudí, ktorý si s ňou podávali ruky, ale stáť v ústraní.
 fotka
balbinka  31. 3. 2009 13:51
Pekne vystihnute
 fotka
skaler  31. 3. 2009 23:25
Sväta pravda...
Napíš svoj komentár