Som v spoločnosti a občas len tak tíško sedím...
tíško sedím a počúvam. pritom premýšľam o akých povrchných veciach sa ľudia dokážu rozprávať. Slovo kamaráti je už len slovo..

..myslím si, že dnešné kamarátstva sú veľmi falošné a povrchné. Každý kto vám chce npr. poradiť alebo povedať pravdu- vždy to povie tak aby to najviac vyhovovalo jemu, aby s danej situácie on obyšiel najlepšie a nepokašlal si to u vás ! Vždy si každý hrabe najviac len pre seba a je to tak, že ľudia vyťažia z vás najviac pre svoj prospech. Je mi zle s toho akí su ľudia falošní, zákerní a sebeckí !!!! Nosia masky a klamú všetkým hoci si to neuvedomujú, klamú sami sebe !

Naivní ľudia preto v tomto špinavom svete trpia najviac ! Ale takéto veci sú ukryté pod povrchom, na to musí každý prísť sám. Takéto veci nás nikdy nikde neučili, naučí nás to len život a nie nadarmo sa hovorí, že život je najlepšia škola ! Čím viac toho zisťujem, tým sa viac učím spolahnuť sa najviac na seba a veriť len sebe..

Vtĺkajú nám do hlavy od malička, čo sa všetko má a nemá čo je dobré a čo zlé. Rodičia nám vravia aby sme boli najlepší v škole, v živote, aby sme sa predbiehali, kto je lepší kto je horší a potom sa to s nami nesie celý život. Preto sú ľudia takí sebecký !Neučia nás žiť s láskou pochopením. Neučia nás, že si máme pomáhať navzájom, pretože spolu tvoríme celok. Ale v dnešnom svete už iba chladno, každý za seba....a naučiť sa spoliehať iba sám na seba, byť sebe tou najväčšou oporou a povzbudiť sám seba v tej najhoršej chvíli je pre mňa úspech.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
burble  15. 11. 2013 17:44




namiesto "dnešné kamarátstva" by som ti radila použiť "moje kamarátstva".
 fotka
moccacino  15. 11. 2013 18:13
clovek nepadne z neba najmudrejsi, aj povrchne nazory su lepsie jak ziadne, ktore sa stale menia a zdokonaluju.
Napíš svoj komentár