Človek vyjde na ulicu a neprejde pár krokov aby nestretol niekoho známeho . No dotyční známi sa vždy slušne pozdraví a prehodia pár slov , no hneď čo im zmiznete z dohľadu vás pekne skomentujú.

Myslíte si že malé mesto sa rovná jedna veľká rodina. Je to však rodina plná pokrytcov, ktorá čaká iba na ďalší tvoj prešľap aby sa zas mala o čom klebetiť ďalší týždeň , potom príde zas niekto iný ktorý bude vyčnievať niečim pre týchto malomeštiakov zvláštnym až abnormálnym a zas hurá do rečí.

Každý dýchame rovnaký vzduch , no tu by vám najradšej ani ten vzduch nedali , veď čo keď sa náhodou raz minie a oni nebudú mať nejakú tu zásobu fesh vzduchu iba pre seba? Najradšej by vám nedovolil ani dýchať.

Mať v malom meste veľké sny je nemožné , preto že ešte aj tie by vám ukradli a privlastnili si ich ako svoje vlastné ideály.
Na ústa si človek môže dať rovno zámok a na krk zavesiť ceduľku " som rovnaký skysnutý malomeštiak ako vy ". Možno vtedy by ste tu nejako zapadli a ľudia by vás prestali riešiť , ale najprv by si dobre poklebetili o ceduľke čo nosíte na krku.
Veď čo iné môžu ľudia v malom meste robiť než čakať kým príde nejaký noví drb ?

No a to je celé zmýšľanie obyvateľov jedného malého mestečka kde si tí postarší obyvatelia ešte stále pozastavujú nad tým prečo odrazu vymizli cenovky v kčš z vecí ktoré si kupujú v jednote . Mladší to už síce neriešia , lebo si to nepamätajú ale myslením sú ešte stále niekde v tuhom komunizme . A že sa tu niečo zmenilo od revolúcie ? To by najprv tým malomeštiakom museli dať nové mozgy aby sa to tu niekam pohlo ...

 Blog
Komentuj
 fotka
tomias  10. 9. 2012 13:17
pridem nech maju o com kecat
Napíš svoj komentár