Dlhé tmavohnedé vlasy . Veľké modré oči obtiahnuté dokonalou čiernou linkou . Pusa jemne preleskovaná . Čierny obtiahnutý topík zaväzujúci sa vpredu čiernou šnúrkou . Čierna minisukňa s bielou kvetinkou naspodku . Biele topánky na opätku . Bieločierna kabelka. Na ruke biely náramok . Toto pozeralo na Sofiu zo zrkadla . Urobila rýchlu otočku pred zrkadlom aby sa videla celá. Poslala si pusinku do zrkadla a nahlas sama pre seba , aby si dodala sebavedomia si povedala : „ Som múdra a krásna a taký tupec ako Marka si ma nezaslúžia . „ Na okamih sa v nej blysla myšlienka na ich vášnivé bozky v daždi . Vtedy keď mu hovorila, že musí odísť sem . Tak ďaleko . Na druhý kontinent . Na celkom malý okamžik sa jej vynorili všetky tie city , ktoré vtedy cítila . Smútok , že s ním nebude , obava, že sa niečo stane , šťastie, že prežíva taký nádherný okamžik , bezpečie lebo ju držal v náručí , pochybnosť kto bola tá blondína , túžba zažívať takéto okamžiky s ním do konca života .. no najmä nekonečná láska k Markovi .

Poopravila si vlasy . Nie . Na to nebude myslieť . Usmiala sa na seba , otočila na päte a ladným pohybom odišla na diskotéku .

Klop , klop . Topánky jej klopali po asfalte . Mierila rovno do diskotékového clubu „Extra“ . Toľko pohľadov bolo na nej zavesených . Túžobných , závistlivých , chtivých .. Zopár písknutí .. na žiadne však nereagovala. Na tie reagujú iba lacné devy . Čoskoro bola pred clubom . Rovno pred ním stal Oto a fajčil Mallborky .

„Čááááááu „ vítal ju nadšene . „ Kde sa toľko motáš ? Všetci sú už tu .. čakáme ťa .“

Ešte tri krát si potiahol s cigarety, hodil ju na zem a zašliapol . Naznačil jej aby ho nasledovala . Išla . Prišli k stolu kde už všetci sedeli a zabávali sa . Pred sebou mali plné poháre teqili a zrovna ich chceli vypiť . Všetci sa potešili keď zbadali Sofiu . Najmä Adriánovi sa rozžiarili jeho ohníčky v očiach .

„ Už sme chceli začať bez teba „ zasmiala sa Kika a láskyplne pobozkala Sandra .

Tak predsa sú spolu . Pomyslela si Sofia . Prisadla si k Adriánovy . všetci počkali kým aj Sofii prinesú jeden pohárik a naraz si pripili .

Keď mali v sebe 2 pohárik rozhodli sa ísť tancovať . Pustili sa do víru zábavy a hudby. Sandro a Kika tancovali tesne pri sebe . Oto s nejakou celkom sympatickou brunetkou . Šejla si tancovala iba sama pre seba hoci okolo nej tancovalo veľa chalanov a snažilo sa jej dotýkať pri tancovaní . Sofia sa vlnila pri Adrianovy . On si ju pritiahol k sebe . Položila si ruky na jeho ramena a ako had sa zvlnila smerom dole .

„Nezabudni, že si mi sľúbila panáka „ povedal

„ Vymyslela som lepšiu odmenu ako pohárik „ pousmiala sa

„Vážne ?? Akú ?? „ opýtal sa zvedavo .

Psssst ukazováčik mu polozila na jeho červené pery . Otočila sa mu chrbtom chytila Šejlu za ruky a chvíľku s ňou tancovala . Potom sa znova otočila . Adrián k nej opäť dotancoval a keď bol úplne blízučko pri nej znova prehovoril .

„ Si taká krásna .. „

Ona len sklopila oči . Začervenala sa . Chytil ju jemne za bradu , druhou rukou si ju pritisol . Priložil svoje červené pery k jej ružovým. Celkom jemne akoby sa bal, že z nej kúštik odpadne . Ovinula sa okolo neho . Ani si neuvedomili, že začali hrať sladák . Pootvorila ústa aby mohol preniknúť svojim jazykom do jej úst . Sofia sa vznášala . V živote necítila toľkú vášeň . Telom jej prechádzali blesky, spaľoval ju oheň túžby . Chcela ho bozkať do konca sveta . Vdychovala jeho vôňu . Cítila jeho teplo . Toto celé trvalo sotva štyri sekundy . Keď tu zrazu príjemnú chvíľu plnú vášne a sladkú hudbu prerušil krik .

„ Ako si mi to mohla urobiť ?? Tak veľmi som ta miloval a ty ako vystrčíš päty z domu už ma podvádzaš. Precestoval som kvôli tebe toľké kilometre !! „

Sofia sa odtrhla od Adriana a civela ako tela na nové vráta . Iba tri metre od nej stal Marko a z očí sa mu kotúľali horké slzy .








Cakám veľa hviezdičiek a komentikov

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
kikuska1  27. 8. 2008 11:33
Ty kokso dost dobra zapletka...a velmi dobre vies opisat ten dej
 fotka
josyp  27. 8. 2008 16:02
tak teda čakal som hocičo, ale ten záver ma úplne dorazil... nemám slov... michell si génius
 fotka
thedomca  27. 8. 2008 17:09
ja som si aj myslela ze to na tom icq nebol marko ... len tak dalej
 fotka
majkarak  27. 8. 2008 21:34
jeej sa teším na ďalší diel. toto som teda ani ja nečakala riadny román. nech sa na Marka vykašle
 fotka
supergirl0006  27. 8. 2008 21:40
toto je ako zapletene ale dobre tesim na dalsi diel
 fotka
kitty1  31. 8. 2008 12:46
miska uplnee peknee pribehy pises,z teba raz bude spisovatelka
 fotka
tinka246  19. 9. 2008 19:54
no velmi peknučký príbeh..dúfam že dáš ďalšiu časť
 fotka
romika  23. 11. 2008 20:48
no, toto je F-A-K-T super... chcem pokračovanie...
Napíš svoj komentár