Ľudkovia,
za posledných pár dní som sa naučila pár pekných vecí.

1. Nemusíte človeka poznať dlho na to, aby ste si s ním rozumeli.
Je úžasné ako sa dokážete porozprávať o veciach, o ktorých by ste nepovedali ani tomu najbližšiemu niekomu koho poznáte len pár minút. Je to super. Fakt. Nejde tu o to hovoriť na počkanie cudzím ľuďom tie najväčšie tajomstvá. Občas, ale vážne len občas proste stretnete človeka, ktorý vám dá nový pohľad na vec. Ak by ste sa mu nezverili, o tento vzácny pohľad by ste prišli. Je možné že toho človeka už nikdy vo svojom živote neuvidíte. No takéto stretnutia majú neuveriteľnú cenu. Skúste to. Proste na chvíľku zahoďte za seba všetky zábrany a porozprávajte sa so spolusediacim v autobuse/vlaku/električke/lietadle/inomdopravnomprostriedku. Fajn, možno nie úplne s prvým, s ktorým sa stretnete. A áno je tu fakt vysoká pravdepodobnosť že to vypáli zle. No ak to vypáli dobre zistíte že existuje toľko zaujímavých super ľudí, že by bola škoda ich nespoznať.

2. Ľudia pomáhajú aj nezištne. Vážne.
V priebehu jedného dňa mi jeden človek pomohol asi 10000 krát. Poznala som ho dve hodiny aj s cestou, no napriek tomu neváhal pomôcť keď som potrebovala. Toto je taký najčerstvejší zážitok, ale mám ich mnoho. Na svete je fakt plno dobrých ľudí. Dobrý ľudia sú super. Vážne, ste super ak vám to ešte niekto nepovedal. Predstavte si, že ste v spoločnosti ľudí, ktorí si vzájomne pomáhajú a nečakajú nič od vás nič. Nie toto nie je len výplod mojej fantázie, oni ešte žijú.

3. Niektorí vo vás veria viac, ako vy v seba.
Neuveriteľné je, že mi niekto nielenže verí, ale verí vo mňa a moje schopnosti viac než ja. Vďaka nim dokážem veci, o ktorých som sa predtým bála aj snívať. Vďaka nim už to nie je len sen, ale i plán, ktorý sa dúfam splní.

4.Proste ľudia sú super.
A i keď toto tu možno vyznie dosť naivne, som o tom presvedčená. Teraz. Napriek tomu, že mnoho ľudí nám dokáže ublížiť, je tu veľa ľudí, čo si zaslúžia náš obdiv. Som rada že poznám aj takých. Verím a dúfam že každý jeden z vás sa stretol aspoň s jedným takým.
Toľko k môjmu optimistickému blogu.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
vincko69  22. 9. 2014 20:32
Hm celkom zaujimave co tu pises
 fotka
tecumseh  22. 9. 2014 21:22
Spoznala si asi viac dobrých ľudí ako ja
 fotka
inversi  12. 12. 2014 20:26
Mám rád osoby, ktoré vidia aspoň štipku optimizmu v živote.
Napíš svoj komentár