Boli sme ako jedno vajce. Ty bielko, ja žltko a opačne. Vždy a všade spolu. Nezlučiteľná dvojka baran a kozorožec a pritom nerozdeliteľné.
Chceli sme precestovať svet, zbaliť všetkých chalanov a pritom žiadneho nemať. Smiať sa celé dni na našich hlúpostiach, počúvať Boba Marleyho a fajčiť na streche babkinho domu.

Áno to sme chceli a aj sme mali, až kým som nevidela ako sa bozkávaš s ďalším. Bolo to šialené obdobie.
Už som sa hnevala, že zase spravíš nejakú sprostosť a ty si sa len smiala, že to je v pohode, nerieš. Už vtedy si vedela, že to nebol iba úlet.

Zaľúbila si sa, ani si nevedela ako. Možno preto, že bol taký tajomný a bez zában povedal, že raz budeš jeho.

Ani sme sa nenazdali a boli ste hviezdny pár. Náše kamarátstvo začalo chátrať a mňa to štvalo, čím ďalej, tým viac. Strácala som kamošku, partáčku, sestru,.. to všetko som v tebe mala a on to postupne ničil. Chcel ťa iba pre seba. Ibaže ty si nič z toho nevnímala. Mala si oči iba pre neho.
Za rok sme takmer zničili to, čo bolo pre nás posvätné. Z vysmiatej osoby sa z teba stala smutná, mrzutá ženská. Nič ti nebolo dobré. Každého si podozrievala, že má niečo proti nemu. Stratila si skoro všetkých kamarátov.

Našťastie sme našli cestu späť k sebe, kým sa to ešte dalo zachrániť. Sme tam, kde sme boli len máme viac rokov a iné problémy. Aj staré kamarátstva sa postupne začali obnovovať.
Ešte pred mesiacom sme si plánovali dovolenku len my dve. Hehe aká irónia. Opäť sa mi potvrdilo, že plánovať nemá zmysel. Život si to zariadi aj tak po svojom.
Si tehotná a jeho už nechceš. Ublížil ti a ja som pri tebe stála. Som tu pre teba kedykoľvek to potrebuješ.

Žiadny chlapec nás nikdy nerozdelí! Pamätáš??

 Blog
Komentuj
 fotka
mimi89  27. 1. 2010 18:40
pripomina mi to mna...teda ta tvoja kamoska ako keby som bola ja.... vsetko sedi....
 fotka
maryliyn  28. 1. 2010 18:19
@mimi89 kazdy sa najde v nejakom pribehu niekto v lepsom, niekto v horsom..

dufam ze ste si to s tou kamoskou vysvetlili tak ako my mna to hrozne stvalo..
Napíš svoj komentár